22 éves fiú vagyok. A fenekem eléggé narancsbőrös, illetve mindig bő rajta pattanás és nehezen múlik el. Mit lehetne tenni?
Szerintem fiú létedre ezzel nem kell törődnöd. De ha mégis, akkor
A narancsbőr elleni kúra több részből áll, és ezek együttesen fejtik ki a hatásukat:
- mozgás, mozgás...
- sok-sok folyadék fogyasztása (minimum 2-3 liter naponta)
- étrendi változtatás, savasító dolgok elhagyása
- a dohányzás elhagyása
- cellulitmasszázs (na itt jövök én mint cellulitmasszőr :-))
Hogy látszik a narancsbőr? Fekve is látod? Vagy csak állva? Vagy csak akkor, ha összefogod a bőrt a kezeddel?
Rá is kereshetsz baloldalt, ékezettel meg anélkül is, mindent leírtak már.
Egyetértek az előző válaszolóval ezért ehhez a részhez már nem is fűznék hozzá semmit, tökéletesen leírt mindent.
Ha pattanások jönnek ki rajtad akkor használj bőrradírt, vagy szerezz be luffaszivacsot. Rossmannban is lehet kapni. Azzal dörzsöld át a bőröd, nekem sokat segített.
Főleg ne hagyd , hogy befolyásoljanak "kritikusaid".
A legfőbb példa, egy jó sportcipő és naponta 3x5 perc kocogás kint, ha lehet 3 x10. Reggel, munka után és este.
Én 3x5 perccel kezdtem napi 7 km-rel végeztem. S ha kell
bármikor újra kezdem. Biztos recept. Bármely környéken.
S milyen nagyszerű érzés, ahogy a leértékelő bámulóiddal szembe mersz nézni és lázadsz. Igen mindenhol lehet futni kocogni, ahol betonút van.Bárki emel kifogást.
Könnyeden végezve a gerinced is megfelelő terhelést kap,
"tornázik".Jobb érzés utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!