Akiknek problémás volt a bőrük (Pattanás, mitesszer)
hány éves korig tartott?
14 évesen kezdődött, és még most is tart...21 vagyok.
Oké, már nem annyira mint régen, mert régen olyan voltam mint egy kirügyezett fa, de azért most sem sima az arcom, mert nagyon zsírosodik :S
2010. aug. 27. 22:33
Én most lettem 23. Kb. 21-22 éves koromtól normálisabb, de most is előfordul néha 1-1. Korábban eléggé sok pattanásom volt.
2010. aug. 27. 22:34
10 éves koromban kezdődött, és 32 éves koromig tartott, amikor teherbe estem. Most szoptatok, és még mindig szép a bőröm, 22 év óta először nem kell festéket használnom, hogy a tükörbe merjek nézni.
2010. aug. 27. 22:38
10-től 15éves koromig, aztán meguntam, bőrgyógyász, vizsgálatok, vérvétel, kaptam roaccutan-t, szedtem egy évig, és már semmi bajom nincs =)
16/F
2 hónapja járt le az 1 év. Csak macerás, mert 3havonta egy vérvétel ajánlott, mert nagyon bele tud nyúlni a szervezetedbe.
2010. aug. 27. 22:39
Nálam kb 14 éves koromtól tartott úgy 19 éves koromig. Most 20 vagyok (fíú) és csak egy-egy kisebb jön ki de azelőtt borzasztó volt naponta kijött egy nagy duzzadt undormány. Bármit használhattam 2 bőrgyógyásznál egy természetgyógyásznál és kozmetikusnál is voltam de semmi nem használt, csak a "kinövés".
2010. aug. 27. 23:27
Nekem kb. 13 éves koromtól egészen 19,21ig,mindent kipróbáltam már rá,kozmetikushoz is folyton jártam,és megvettem rá minden kenceficét,ami persze nem segített.Egészen addig,amíg más bőrdokit nem váltottam,és ő ajánlotta a sotret gyógyszert,amit ő ír fel receptre,és erre találták ki,nekem fél évig kelett szednem,mivel sok volt nekem,és teljesen rendbehozta. A sok termék amiket bemutatnak hogy majd ettől jobb lesz,meg attól,az nekem csak felesleges pénzkidobás volt,a bőrgyógyász ért ehhez.
2010. aug. 28. 10:22
nekem 1-2 éve lett nagyon sok. kozmetikushoz és bőrgyógyászhoz is járok,de egyenlőre semmi javulás..
16/l
2010. aug. 28. 11:31
Meg még érdemes elmenni vérvételre azért is, hogy az AST szint nem-e magasabb mint kéne, mert ha az, akkor valahol gyulladás van a szervezetedben r-go valszeg az egy góc és amiatt jönnek ki pattanásai az embernek.
Spanomnak ez a góc a mandulája volt -folyton be volt gyulladva- és amint kiszedték, eltűntek a pattanásai.
Csak ha nem a mandula a góc -nincs sokszor begyulladva- akkor kicsit nehezebb megtalálni.
2010. aug. 28. 15:51
26 évesen is olyan vagyok még mint egy tini. sőt már nem csak az arcomon jön ki hanem mindenhol, kar, hát, comb, mell.
2010. aug. 28. 16:07
10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések: