Milyen nappali arckrémet ajánlanátok normál arcbőrre? 20 éves vagyok.
Nem biztos, hogy az a gödör el fog tűnni, ezért nem tanácsolják, hogy otthon próbálkozzon az ember.
Én bőrgyógyásszal irattam krémeket magamnak, a pattanásaimra Zinerytet, és Skinorent adott, sima nappali krémre meg Dolivát használok. Elég jó, de árban még mindig nem Vichy meg La Roche Posay kategória.
A "gödör" az heg akar lenni, vagy tág pórusok? Mondjuk teljesen mindegy, mert azt krémmel nem lehet eltüntetni. Ahhoz egy több alkalomból álló -kozmetikai- kezelés kell. Krémet meg így nem lehet ajánlani, látni kell a bőrödet, hogy pl. mennyire pattanásos.
(egy kozmetikus)
Nem tudom hány éves vagy, de akkor menj el egy kozmetikushoz, és kérj egy tini kezelést (ha elmúltál 18, akkor már teljes kezelést kapsz, ami drágább is). És mondd el neki, hogy mi a problémád, biztos tud ajánlani majd valamilyen "kiegészítő" kezelést.
Egyébként használsz arctejet,tonikot minden nap? És heti egyszer radírt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!