Hány éves kortól kell elkezdeni a szemránckrém használatát? Milyen típusút ajánlanátok (amit még egy csóró egyetemista is meg tudna vásárolni)?
Bocsi nem ide jön
De erre én is kíváncsi lennék.
18 éves kortól? :O
Én úgy tudom, hogy 20-25 éves kor előtt semmilyen ránctalanító nem ajánlott. 18 évesen még puha, feszes, szép a bőr.
18/L
én 16 vagyok, mielőtt betöltöttem már akkor rendeltem az AVON-ból Anew clinical crow's feet corrector-t
2 részből áll és nagyon jó!
érzed h hat, ha felkened Avon katalógus van a neten max: 5000Ft szokott lenni (mostaniban nincs benne, nem kapható)
tegnap meg bementem a gyógyszertárba vettem liposome (soliteint) liposzómás arckrémet multivitamin komplexxel
nem tudom, hogy hat e, tegnap használtam először. Ára: 780Ft
te már simán használhatod, mert nagy vagy. én csak a sok alapozó miatt használom... nem kell leszólni
remélem segítettem
Köszi szépen a válaszokat!
Az 5000 Ft az kicsit soknak tűnik, bár attól is függ, hogy meddig elég. Tényleg. Meddig elég?:D
Én is úgy tudom hogy 25éves kortól!
24 vagyok,de semmi jele hálistennek!
ma 00:34
Érdekes :O Milyen arckrémet használsz? Márkanév?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!