Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 35 éves vagyok, és még mindig...

35 éves vagyok, és még mindig tiszta mitesszer az arcom. Fog ez változni valamit?

Figyelt kérdés
Kentem már minden vacakkal, de csak nem javul. Olyan, mintha tini lennék. Ha le van kezelve, akkor meg maradnak a tág pólusok.
2010. jan. 8. 02:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Kozmetikusnál, bőrgyógyásznál jártál?

A mitesszert a pólusokba bekerült kosz okozza. Naponta ki kell tisztítani az arcot.

Sajnos én is hajlamos vagyok rá. A tonikos lemosás és a mélytisztító segít. Vannak pólusösszehúzó krémek is. Persze ezek se mindegy, hogy milyenek. Ha egyet próbáltál és nem használt, ne add fel, keress jobbat. Nekem a Clinique termékei beváltak.

Meg kell találni az okot, hogy nálad mi okozza. Pl. én mikor barnítókrémet használtam, tele voltam mitesszerrel. Sokféle tusfürdő, krém is eltömítheti a pólusokat, amik aztán gyulladást váltanak ki. Vagy ha poros munkahelyen dolgozol, az se jó az ilyen bőrnek.

2010. jan. 8. 07:52
 2/3 anonim válasza:
Nem írod, hogy milyen nemű vagy, de ha nő, akkor érdemes lenne nem csak bőrgyógyásszal, hanem nőgyógyásszal beszélni erről, ebben az életkorban tipikusan hormonproblémák okozzák (nekem is volt, onnan tudom).
2010. jan. 8. 09:10
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nő vagyok, a hormonokkal minden rendben, nőgyógyászatilag nincs gond szerencsére. Pattanások se nagyon vannak.

Kedves első! Amit írtál terméket még nem próbáltam, remélem ez már végre segíteni fog!

Voltam kozmetikusnál, javasolt már többféle kombinációt, de csak nem múlnak el! :-(

2010. jan. 9. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!