Hova kihez forduljak ha szeretnék teljesen megszeretnék
átszeretnék változni?
Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 20:13
1/10 anonim válasza:
Mondjuk kezdhetnéd egy magyartanárral.
2011. aug. 26. 20:17
2/10 anonim válasza:
David Copperfileld szerintem tud tenni valamit az érdekedben...
2011. aug. 26. 20:23
3/10 anonim válasza:
Én is megváltoztatlak!
2011. aug. 26. 20:25
4/10 anonim válasza:
Az emberek nem tudnak teljesen átváltozni. Ha külsőleg akarsz, akkor fodrász, kozmetikus stb, ha meg belsőleg azzal csak magadhoz, más nem tud megváltoztatni.
2011. aug. 26. 20:26
5/10 A kérdező kommentje:
A semmit nem érő hülye válaszok nem érdekelnek. És csak külsőleg szeretnék változni,a ruhatáramat is beleértve.
2011. aug. 26. 20:33
6/10 anonim válasza:
Leteznek stilustanacsadok, egyre elterjedtebb. Bar nem a legolcsobb dolog.
Google segitsegevel jo sokat fogsz talalni, nezz szet honlapokon, nezegesd az arakat, szerintem erre lenne szukseged.
Én tudok egy tippet de csak ha tényleg szeretnél átszeretnél változni mert nem elég csak kicsit átszeretni változni ide 100%-osan szeretni kell ha átszeretnél változni.
Szóval akkor tényleg nagyon megszeretnél átszeretnél változni?:D
2011. aug. 26. 21:24
8/10 anonim válasza:
kozmetikus,fodrász(de csak akiben bízol),sminkidik nézegetése.
A szakmabeliek majd elmondják mit-hogy,mi áll jól neked,mi nem előnyös és onnan már te is eligazodsz.
2011. aug. 26. 21:56
9/10 anonim válasza:
először is fodrász,aztán kozmetikus->szemöldökszedés,utánanézés h milyen smink áll jól,pakolások,ha tényleg 100%-os változásd szeretnél elsősorban vágasd le a hajad,ha eddig hosszú volt akkor vágasd max állig érőre és festesd be
öltözködésed ha eddig visszafogottabb volt,akkor vállald be a csőnacit,a divatos cuccokat,színesebb ruhákat,vegyél kiegészítőket:D
2011. aug. 26. 23:00
10/10 anonim válasza:
Írj privátot, ha gondolod, én foglalkozom stílustanácsadással, sminkoktatással.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!