Egy év alatt mire számítsak?
Figyelt kérdés
A hó elején lett levágatva a hajam ilyenre: [link] , most pedig növeszteni szeretném. Egy év alatt mire számíthatok? Esetlg valaki linkelne képet? :) És mivel segíthetném elő a gyors(abb) növekedést. Ricinus olajtól félek, így is hullik a hajam, nem kockáztatnék.2013. nov. 14. 19:02
1/10 anonim válasza:
Átlagosan egy centit nő a hajad egy hónap alatt, de ez egyénenként változó, nem tudjuk, hogy a te hajad milyen gyorsan nő. A ricinusolajjal fele annyi idő lenne vagy kevesebb, amúgy pont, hogy megszüntetné a hajhullásod, nemtudom mitől félsz, de te tudod...
2/10 anonim válasza:
Nemtudom, hogy milyen gyorsan nő a hajad, ez elég változó lehet. A ricinusolaj javítana a hajhullásodon, és pár hónap alatt megnőne olyan hosszúra, mint nélküle egy év alatt, mitől félsz? Nem értem.
3/10 A kérdező kommentje:
Azt írták sokan, hogy a ricinus elősegíti azon hajszálak hullását, amik amúgy is kihullanának, tehát hajhullással is járhat.
2013. nov. 14. 19:18
5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a képet :)
2013. nov. 15. 16:10
6/10 anonim válasza:
"amik amúgy is kihullanának" Csak a sok ész meg ne öljön... -.-
7/10 A kérdező kommentje:
Elnézést? Így olvastam a neten, több helyen is, nyilván azért teszem fel a kérdést, mert NEM tudom, hogy így van-e.
2013. nov. 15. 19:25
8/10 anonim válasza:
A hajnövekedés sokmindentől függ. Ne félj az olajtól, tapasztalatból mondom, növeszt és ápol. Nekem havonta kevesebb mint 1 cm-t nőtt, rákentem az olajat, 2 hónap alatt 3 centit növekedett, és sokkal erősebb lett, pedig csak egyszer használtam. Nekem is hullik a hajam, az olajtól nem lett jobb, de rosszabb sem. A hajad növekedése függ attól is, mennyire roncsolod. Szobatársam két naponta mossa valami agyontúrbózott samponnal, arra fúj még valami lötyit ami tele van szilikonnal meg káros anyagokkal, 100x kifésüli, aztán megszárítja a legforróbb fokozaton. Havonta megy a fodrászhoz, mert a vékonyszálú, vállig érő haja az álláig törik… Ha vigyázol a hajadra, akkor hamar fog nőni.Én biosampont használok, nem szárítom, nem vasalom, heti egyszer mosom, és félévente megyek vágatni, mert akkor kezd elvékonyodni meg törni.
9/10 anonim válasza:
1 év 12 hónap
1 hónapban kb 1 centit nő a hajad,tehát kb 12 centit nő majd.:)
Ricinussal rálehet segíteni ne félj tőle,lehet mástól hullik a hajad. vitaminhiány,őszi hajhullás vagy csak egészséges hajhullásról van szó,szerintem érdemes lenne kipróbálnod.:)
Esetleg valami hajkapszulát,hajvitaminokat szedhetsz:)
Sok folyadék és hajnövekedést serkentő samponok:)
10/10 anonim válasza:
Nekem is jobban hullott a ricinus olajtól ( de ezt más nem észlelte ) de ez csak azért van mert az olajtól nem tud levegőzni a fejbőröd , de ha nem hagyod rajta olyan sok ideig akkor nem fog tőle drasztikusan hullani . Legalábbis nekem ez a tapasztalatom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!