Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most tudtam meg hogy kisfiu...

Most tudtam meg hogy kisfiu rugdos a szivem alatt. Mire szamitsak szules utan ami csak fiukra jellemzo? Minden erdekel mert elso babank lesz!

Figyelt kérdés
2013. febr. 20. 10:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
22%
Én nem tudom mert nekem is elsö babám lesz de Gratulálok!!:)Mi nem tudjuk még mi lesz..:)17hkm
2013. febr. 20. 10:28
 2/18 anonim ***** válasza:
10%

"kisfiu rugdos a szivem alatt"

Jajjj...ennél ájtatosabban aligha fogalmazhattál volna....

2013. febr. 20. 10:38
 3/18 anonim ***** válasza:
17%
Nekem is kisfiam lesz és első baba. Semmi különbség nincs a fiúk és a lányok gondozásában. Nincs olyan, ami csak a fiúkra jellemző. Annyi jó van benne, hogy popsitörlésnél nem kell annyira figyelni mint a lányoknál, hogy a punciba ne menjen bele a kaki. Meg annyi még, hogy a fiúk mindenfelé pisilhetnek pelenkázás közben, a lányok meg csak egy sugárba :-)
2013. febr. 20. 10:38
 4/18 anonim ***** válasza:
29%

Nekem 2 lányom és 1 fiam van(8hónapos)

a kisfiam sokkal bújósabb, anyás is és nagyon apás is:)

igazi kis nyugodt gyerek, elalszik magától, persze még mindig furcsa, hogy kukija van a lába között:)

2013. febr. 20. 10:47
 5/18 anonim ***** válasza:

ez hülyeség, amit a pisilésről írtál!!!

a fiúk pontosan hogy egyirányba pisilnak..............

2013. febr. 20. 10:48
 6/18 anonim ***** válasza:
Pontosan egyirányba...:)Aki elötte van:)
2013. febr. 20. 10:52
 7/18 anonim ***** válasza:

Így van:)

Van egy jó sztorim: amikor a gyerekorvos kijött hozzánk megvizsgálni a kicsim(amikor hazajöttünk születésekor a kórházból) feküdt a kicsim meztelenül a kiságyban háton, és kipisilt a dokinőre, volt nagy röhögés:)))

2013. febr. 20. 10:56
 8/18 anonim ***** válasza:

én azt vettem észre a kisfiamnál, hogy pont olyan, mint az apukája (kívül-belül), csak kicsiben :)

hiába, az y kromoszóma :))))

a pelenkázás eleinte tényleg kalandos, hogy vajon eltalál-e, de egy idő után itt is meglesz a rutin.

gondtalan babavárást!

2013. febr. 20. 10:59
 9/18 anonim ***** válasza:
6.os vagyok:)Sógornőm kisfiára vigyáztunk kb fél éves lehetett mikor pelenkáztam és a párom is ott volt,majd a kissrác becélozta felé fordult és lepisilta!:)Nagyon vicces volt:D
2013. febr. 20. 11:19
 10/18 anonim ***** válasza:
megtisztelte a nagybácsit:)
2013. febr. 20. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!