Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma megyek először a védőnőhöz....

Ma megyek először a védőnőhöz. Mi fog nála történni? Mire számítsak?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a segítségeteket:)
2013. febr. 20. 09:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Elkéri az eddigi leleteidet, és kiállítja a kiskönyvet. Kérdezgetni fog, hogy első terhesség-e, volt -e vetélés, családban betegségek stb, szóval felmér egy csomó mindent. Súly, magasság, vérnyomás mérés is lesz. Aztán elmondja, hogy milyen rendszerességgel fogtok találkozni, mikor kell menned vizsgálatokra, úgyhogy szinte mindenről tájékoztat. Ha nem tiszta valami, akkor nyugodtan kérdezz, az a dolga, hogy válaszoljon. Ne izgulj, a fejedet nem fogja leharapni :-)
2013. febr. 20. 09:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod,nagyon aranyos vagy.
2013. febr. 20. 09:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Előzőt egészíteném ki azzal, hogy tőlem megkérdezte, hogy ki a háziorvosom és nőgyógyászom (fogadott szülésorvosom). A családban lévő betegségeket nem csak a saját, de a férjem családjából is fel kellett sorolnom.

Adott 4 beutalót (amiket el kellett vinnem a háziorvoshoz, nődokihoz és kórházba hogy lepecsételjék), azokkal mentem a kórházba vértélre. Elmondta, hogy pontosan milyen vizsgálatok lesznek, hol, mikor jön meg az eredményük (amikért szintén nekem kell elmennem 100 helyre) és mondta, hogy legközelebb lesz vizeletvétel is (vagy hozhatok otthonról tiszta üvegcsében).

Én 1,5 órát voltam nála elsőre! :O

2013. febr. 20. 16:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is a választ.Már megjártam,mi is vagy egy órát beszélgettünk.
2013. febr. 20. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!