Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen gyakran kell menni a...

Milyen gyakran kell menni a védőnőhöz? 22 hetesen eddig 2x voltam, akkor is én hívtam fel, hogy akar-e látni.

Figyelt kérdés
Nem azért kéredezem, mert hiányzik, csak nem ismerem a rendszert.
2013. febr. 19. 17:52
1 2
 1/12 cavalli ***** válasza:
Havonta a terhesgondozás elött.
2013. febr. 19. 17:54
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem minden hónapban, mielőtt terhesgondozásra megyek. Ő mér vérnyomást, súlyt, megnézi a vizeletet.
2013. febr. 19. 17:55
 3/12 anonim ***** válasza:
Én havonta járok a terhesgondozás előtt vagy után pár nap különbséggel.Én hívom őt nem pedig ő engem, ha menni akarok hozzá.Ez a te dolgod,neki van egy csomó kismamája,nem fog mindenkit felhívogatni.Jó babavárást kívánok!30 hkm
2013. febr. 19. 17:56
 4/12 anonim ***** válasza:
hát ez érdekes, nekem 4hetente kell menni,minden találkozón ad egy időpontot, hogy mikor találkozzunk. Nekem ő írja a beutalókat is vérvételre,cukorterhelésre, nem tudom nálatok hogy megy ez.
2013. febr. 19. 17:56
 5/12 anonim ***** válasza:
Egyszer voltam nála 11 hetesen,mondta,majd hív.30 héten hívott,eljött hozzánk,onnan elköltöztünk,többet nem láttam szerencsére,az új helyen pedig egyszer voltam szülés előtt,akkor is ők hívtak.
2013. febr. 19. 17:59
 6/12 anonim ***** válasza:
Elvileg a terhesgondozás úgy megy, hogy azon a napon kell járni, amelyiken a saját védőnőd (körzeted) van beosztva. Nálunk így volt... Így a védőnő az orvos előtt "lerendezett" minket :)
2013. febr. 19. 18:01
 7/12 anonim ***** válasza:

nekem azt mondta, hogy mindig menjek hozzá, mielőtt a terhesgondozóba mennék.

először 8 hetesen voltam, legközelebb 12 hetesen megyek a 12 hetes uh előtt.

2013. febr. 19. 18:12
 8/12 anonim ***** válasza:

Második terhességem, 14. héten látott, azóta se. Igaz azt mondta, majd hív januárban vagy februárban és majd megbeszélünk egy találkozót. Sokat jár ide a lakóparkba, bármikor be tudna ugrani.

(azt mondjuk hozzáteszem, hogy nálam az elsőnél sem volt feladata, mivel sem beutalót sem semmit nem kell nézzen, mert az orvosnál mindent elintéz az asszisztens, vérnyomás, vizelet, súly, beutalók, vérvétel) Neki max annyi lenne a dolga hogy megnézi ő is a leleteimet és ha vmi nincs beírva akkor beírja, de az asszisztens is úgy van vele, hogy ha látja hogy nincs beírva akkor ő írja be.

2013. febr. 19. 19:06
 9/12 anonim ***** válasza:
én kéthetente járok.
2013. febr. 19. 19:27
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem 5-ször kell mennnem a körzeti védőnőhöz és 5-ször a központi tanácsadásra. Pedig már a 6. terhességem, a többi sem volt régen, és nem vagyunk kisebbségiek (diplomás vagyok). Ja, és orvosok a szüleim meg a tesómék... Szerintem kicsit túlzás, de mindegy!
2013. febr. 20. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!