1 ujjnyira kivagyok tagulva.20 hetes terhes vagyok. Beindulhat a szules? Mire szamitsak? Mit ne csinaljak?
40+5 napra született a lányom egészségesen, sürgősségi császárral.
Pihenj sokat, feküdjél. Nézzél sorozatokat, netezz, olvasgass. Készülj lelkiekben az anyaságra!
Innentől nagyon szigorú fekvés!!! Én a 29. héten nyíltam ki, végül szigorú fekvéssel kihúztam a 37. hétig. Persze vannak olyan esetek, amikor aztán ez úgy is marad a végéig, aztán még a szülést is úgy kell beindítani, vagy császár, de sajnos koraszülés is lehet ebből, úgyhogy nem szabad rizikózni.
Ne foglalkozz most semmivel, hulljon szét körülötted lakás, akármi, te csak pihenj sokat (nemsokára úgysem fogsz hihihi :)), nézz sorozatokat neten, olvass. Én pl. megtanultam horgolni :). De ez a fekvés tényleg az legyen. Házimunka, főzés, bevásárlás stb. minden várhat most. Én csak zuhanyozni és wc-re keltem fel. Még ülni se ülj sokat, az sem jó. Legalább a 30-as hetekig húzd ki, onnantól nem lesz gond. Olvasgass szülésről, gyermekvállalásról, készülj lelkiekben a babád érkezésére! Ilyen helyzetben is boldog babavárást!
A 29. Héten nyíltam ki egy ujjnyira. Nem voltunk el tiltva a szextől, amikor kérdeztem a dokit, mit szabad és mit nem, azt mondta, hogy amit máskor is, de azért havat lapátolni ne menjek ki. Onnantól nem dolgoztam, itthon voltam, Pihentem, de a házi munkát pl simán megcsináltam.
40+4 naposan szültem, és még így is iszonyat nehezen tágultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!