Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most tudtam meg hogy kisfiu...

Most tudtam meg hogy kisfiu rugdos a szivem alatt. Mire szamitsak szules utan ami csak fiukra jellemzo? Minden erdekel mert elso babank lesz!

Figyelt kérdés
2013. febr. 20. 10:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Persze meg is érdemelte..:)De már abban bizik hogy aki a pocakomban van majd ő is megtiszteli:)
2013. febr. 20. 11:42
 12/18 anonim ***** válasza:
80%

(van fiam is, meg lányom is :), meg sok csecsemővel volt már dolgom)

Ha kibontod a pelusból, vagy pl törölközőből fürdés után, egyből dobj a lába közé egy rongyot, vagy hajtsd oda a törcsi sarkát, ezzel megelőzhető hogy letiszteljen téged/a falat stb).

És igaz, hogy mivel nincs hüvelybemenet amire ügyelni kell és elvileg könnyebb tisztába tenni, azért a makacs kakák elég rendesen bele tudnak ragadni a zacsi kis ráncaiba, szóval fiúknál is lehetnek kemény menetek törléskor :)

Pelusozáskor ügyelj rá, hogy amikor becsomagolod a tisztába, a kukac legyen mindig lefelé hajtva, lehetőleg középirányban nagyjából. Ha felfelé állón marad vagy nagyon oldalra ,akkor borítékolható, hogy már az első pisinél tocsogni fog a ruha rajta.

A húzogassuk-ne húzogassuk téma eléggé megosztja a szakvéleményt meg a nagyközönséget is, kérdezd meg a gyerekdokitokat meg a védőnőt, netán megbízató ismerősöket,aztán úgyis eldöntöd te mit gondolsz jobbnak. Én a húzogatásnál meg a nemhúzogatásnál is találkoztam problémás meg nemproblémás kukacokkal, szerintem inkább élettani dolog, hogy kinek tapad le vagy sem. Majd te döntesz róla.

2013. febr. 20. 12:11
 13/18 anonim ***** válasza:
72%

Pelenkázásnál figyelj. Az én fiam eleinte mindig akkor pisilt, amikor kicsit nagyobb lett, még el is fordult közben, szépen végighúzta a szenteltvizes sugarat mindenhol. Ha pelusozod, mindig ellenőrizd, hogy lefele álljon a kukaca. Én egy-két laklommal nem figyeltem, aztán néztem, hogy csupa pisi lett az oldala.

A fiuknál a fityma letapadása és szűkülete lehet gond. Ennek megelőzéséről eltérnek a vélemények, van aki szerint nem kell piszkálni, van aki szerint húzogatni kell, ezt neked kell eldöntened.

2013. febr. 20. 14:10
 14/18 anonim ***** válasza:

Nekem is nyugodtabb volt a kisfiam, mint a lányom. Apás is, anyás is, épp ki kell neki. Rengeteget aludt, kevesebbet mosolygott, mint a lányom, bizalmatlanabb volt az idegenekkel, ami nem baj. De ez nem hiszem, hogy a nemek miatt volt. Ami nekem új volt: sokszor kipisilt a pelusból felül, amit a lányom sose, ha leveszed a pelust mindig legyen nálad valami (pelenka, törlőkendő), mert ugye akkor pisil, hú de sokszor lepisilt... és hát a fütyijére figyelni kell. Nekem baromi hülye érzés volt, hogy fel kell húzni a bőrt rajta, de nagyon fontos, mert eleinte hajlamos letapadni és abból lehetnek gondok. Később (az enyém már 2 éves) piszok hangos, imád szerelni, kalapál egész nap és hát úgy egyáltalán, a pasik mások, és imádjuk őket ezért...

Harmadik babámat várom, fiú lesz...

Jó babavárást neked!

2013. febr. 20. 14:11
 15/18 anonim ***** válasza:
6-os vagyok:)Kisfiunk lesz:)
2013. febr. 25. 07:54
 16/18 A kérdező kommentje:
De jo! Gratulalok! Hogy erzitek magatokat? Babad aktiv? En mar 3-4 napja mindig erzem mikor van fent! egyre erosebben rugdos meg forgolodik! O aktiv nagyon en meg hulla faradt vagyok. Semmihez nincs erom! Te hogy vagy ezzel?
2013. febr. 25. 13:51
 17/18 anonim ***** válasza:
Igen kb 1 hete érzem:)és nekem egyre erőssebb!Eddig csak este éreztem mostmár napközben is:)
2013. febr. 25. 14:19
 18/18 anonim ***** válasza:
Ja és én is fáradékony vagyok:S6os voltam:)
2013. febr. 25. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!