Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Orokles miatt karikas a...

Orokles miatt karikas a szemem. Tudok valamit tenni ellene?

Figyelt kérdés
pici korom ota karikas a szemem, anyumtol orokoltem, de nagyon zavar. nem ilyen bemelyedo hanem kiall, nem sotetebb ott a borom tehat az alapozotol nem valtozik, most kb ket hete minden reggel leoblitem az arcom hideg vizzel de semmi, barmennyit alszok eszek akkor is ott van es mindig ugyan akkora. mit tehetek ellene?
2013. nov. 11. 23:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Vékonyabb ott a bőröd ezért átlátszanak a kékes mikroerek. Nekem is mindig ilyen volt, most hónapok óta az avon reversalist szemránckrémet használom és láss csodát bevált, pedig addig még alapozóval sem tudtam eltűntetni. A másik opció az orvosi smink (vagy hogy hívják, nem tudom a pontos nevét). Nem vagyok biztos benne, hogy Magyarországon is van-e ilyen, külföldön lehet kapni, sokkal erősebb a sima alapozóknál.
2013. nov. 11. 23:47
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm!:) de az a krém nem fog ártani, ha amúgy nem vagyok sehol ráncos?
2013. nov. 12. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!