Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel kezeljem a bőrhibáimat...

Mivel kezeljem a bőrhibáimat az arcomon?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mit tudnék a bőrhibáim ellen használni, illetve tenni, hogy szép arcbőröm lehessen?

Ilyen bőrhibáim vannak:

-Zsíros a bőröm, főleg a homlokom, az orrom és az állam.

-Nem vagyok túl pattanásos típus, de sok mitesszerem van.

-Hideg hatására kipirosodik az orrom. Máshol pedig sokszor teljesen sápadt vagyok.

-Karikásak a szemeim, főleg akkor, hogy ha nincs elég időm aludni. (Korán kelek (4:45-kor), későn érkezem haza (17:30-18:00 környékén), és még tanulnom is kell.)

Smink? Kizárva, mert nincs ügyes kezem és szépérzékem (:(), illetve fiatal vagyok még - 19 éves, és nem szeretném tönkre tenni az arcbőröm.

Előre is köszönök minden (komoly) választ!

2013. ápr. 20. 16:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Menj el arctisztításra, megcsinálják neked szépen és egy ideig nem lesz gondod vele.

:) mintha a saját történetemet olvastam volna :D

És kedden megyek arctisztításra.

19 L

2013. ápr. 20. 16:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Hasonló gondjaim vannak nekem is :) Menj el kozmetikushoz nagy kezelésre ő szépen kitisztítja az arcodat :) Használj jó márkájú arctejet és valami jó hidratáló krémet, a szem alatti karikákra pedig egy kis korrektor az nem nagy smink és gyorsan megvan a felrakása :) 17/L
2013. ápr. 20. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!