Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 22 éves létemre nagyon táskás...

22 éves létemre nagyon táskás és karikás a szemem. Mit tegyek? Bővebben :

Figyelt kérdés
Nagyon fehér a bőröm de a szemem környéke barna és táskás. Sosem cigiztem, alkoholt ritkán fogyasztok, rendesen alszok, sminkelni nem sminkelem magam.

2013. ápr. 4. 13:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Semmit nem tudsz tenni.Alkati.Nekem is ilyen,ez genetika.

Igyál többet,az jót tesz a vérkeringésnek,és használj alapozót,vagy korrektort,az halványítja a szemed alatt.

Ettől még nem kell elkezdened sminkelni,de ez orvosolná.

2013. ápr. 4. 22:41
 2/3 anonim válasza:
az én alapozóm ez ellen semmit nem tesz, mondjuk az egy olcsó vacak de mindegy... ha ennyire zavar én azt hallottam, hogyha reggel felkelsz akkor egy kis vattapamacsra teszel tejet és bekened vele a szemed alatti táskákat, vagy lefagyasztasz kamillateát és azzal kened be.
2013. ápr. 7. 11:19
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem az alapozó segit rajta,még ha nemis teljes mértékben
2013. ápr. 14. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!