Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért ilyen hátul a hajam...

Miért ilyen hátul a hajam (kép lent)? 18 éves létemre kopaszodnék?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Nagyon zavaró, mit tehetnék vele?

2013. jan. 12. 19:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Kopaszodsz. Sajnálom.
2013. jan. 12. 19:09
 2/6 anonim ***** válasza:
60%
hejj itt a kopasz hol a kopasz .....
2013. jan. 12. 19:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy milyen volt előtte a hajad, de amúgy simán lehet fiatalon is kopaszodni. pl egy 22 éves fiú ismerősömnek a homlokánál már nem sok haj van.
2013. jan. 12. 19:22
 4/6 anonim válasza:
Régen a Bánfi hajszeszt jónak mondták kopaszodás ellen. elég kellemetlen az illata, de biztos nem fog annyira zavarni, mint a kopaszodás. Én akkor használtam, amikor nagyon megvékonyult a hajam, egy idő után a választásnál látszott a sok kis hajkezdemény. Ha forgalomban van még kipóbálhatnád, ha nem lesz jobb javaslat.
2013. jan. 12. 19:45
 5/6 anonim válasza:

Te a forgónál kopaszodó típus vagy! Vannak akik homloknál, van a forgóbál (mint te) és van aki mindkettőnél :S

Ez a haj, nagyon nem áll jól! Túl hosszú! Kiemeli a kopaszodást

2013. jan. 13. 01:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha elöl nem kopaszodsz még, hanem csak hátul, azon lehet segíteni.

A minoxidil nevű készítmény hátul a leghatásosabb, simán visszanöveszt és meg is állítja. Persze nem minden esetben, de ezt ki kell próbálni. Plusz mindennap használni kell kétszer legalább. 6hónap kell hogy hasson, utána folyamatosan kell használni.

2013. febr. 10. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!