Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A púder ugyanolyan rosszat...

A púder ugyanolyan rosszat tesz a bőrnek, mint a korrektor?

Figyelt kérdés
A szemeim nagyon karikásak. Korábban mindig korrektort használtam a sötét karikák elfedésére a szemem alatt, de több felől is hallottam, hogy ettől "úgy fogok kinézni 20 éves koromra, mint egy 40 éves", hogy hosszútávon nagyon ráncossá teszi a bőrt. Múltkor vettem egy Essence-s púdert, és azzal kezdtem el kenni. Nem fed olyan jól, mint a korrektor, de vajon ettől is "csúnya, ráncos" lesz a bőröm?

2013. ápr. 28. 12:05
 1/5 anonim ***** válasza:
A púder jobban szárít sokkal. Tehát károsabb, nem is igazán ajánlott szem környékén használni. Egy jó folyékony korrektortól semmi baj nem lesz.
2013. ápr. 28. 12:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha mellette rendesen ápolod a bőröd, és éjjelre mindig alaposan lemosod, akkor nem leszel ráncos a korrektortól sem, se a púdertől. Nagyon el szokták túlozni, hogy ilyen meg olyan káros. És általában olyanok mondják, akiknek lövésük sincs a témáról és nem is sminkelik magukat. Folyékony korrektort kell szem alá mindenképp használni, az direkt arra van, és már nem a 60-as években vagyunk, tesztelik a termékeket. Érdekes módon még a 35 körüli nők, akik profi sminkesek, minden nap hordanak sminket, sem néznek öregnek, sőt...
2013. ápr. 28. 12:18
 3/5 anonim ***** válasza:
dehogy. Nekem is karikásak a szemeim, mindig. 14 éves korom óta sminkelem magamat, bár akkor is csak korrektort használtam, meg egy kis szemceruzát. 2 évvel később tértem át az alapozóra, meg a pandasmink korszakra... Nem nézek ki úgy, mint egy 40 éves :P sőt.
2013. ápr. 28. 12:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor még azt kérdezném meg, hogyha ezekután is MINDENNAP korrektorozom, púderezem a szemem környékét, attól sem lesz semmi baja?
2013. ápr. 28. 13:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem.:)
2013. júl. 9. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!