Szerintetek melyik korrektor a legjobb a szem alatti sötét karikák eltüntetésére?
Olyan korrektort szeretnék vásárolni amelyik eltünteti a szem alatti sötét, kékes-lilás karikát és friss üde tekintetet biztosít! Ti melyiket javasoljátok?:)
essence stay all day : imádom! én ezt használom a szemem alá, a bőrhibákra ugyan nem jó, de a szemem olyan, mintha 20 órát aludtam volna! olcsó is, 1000 forint alatt, és sokáig elég, és egész nap fent marad! 10/10
garnier : ez is meg van. háát.. nem tudom. jó jó, de nem marad fent nekem egész nap, plusz a legvilágosabb szín is sötét kicsit a szem alá, pedig nem vagyok egy hófehérke. 10/7
maybelline affinitone : ez is meg van. de ez bőrhibákra a legeslegjobb, szem alá is jó szerintem. nagyon szeretem. ő viszont kicsit drágább, de megéri az árát. 10/9
szerintem az essence-s a legjobb. :)
ez a legjobb korrektor. minden foltot eltüntet. próbáld ki, érdemes. ja és 1.000 Ft alatt megúszod!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!