Itthon szeretnem gyantazni magam, vettem is gyantat csak felek nekikezdeni. Mire figyeljek? Hogy vagjak bele?
Figyelt kérdés
Eddig csak borotvaltam. A combomon nem tul eros a szorzet,es vilagos. Felek, h ha onnan is leszedem, majd erosebben fog visszanoni, es sotetebben. Mit tancsoltok?2008. júl. 9. 13:15
1/3 anonim válasza:
Szerintem a combodon semmiféleképp ne gyantázd magad, ha nem olyan erős ott a szőr, akkor felesleges!
Melegítsd fel a gyantát és a pálcával kend a lábodra, ragaszd rá a gyantapapírt és a szőrrel ellentéts irányban kezd el felszedni a papírt.
2/3 anonim válasza:
akkor a combodrol ne szed le.
elöször kenj egy pici gyantát pár c entis csíkot a lábadra a szörnövekedés irányába aztán simidsd rá a lehúzót és húzd le az ellenkezö irányba.
a lényeg hogy csak a meleg gyanta jó a többi semmit nem ér. vigyázz a meleg gyantával túl forró ne legyen, de elßeg meleg hogy kenhetö legyen.
szerintem áldozz egy alkalmat kozmetikusra ott ellesheted a taktikját.
3/3 anonim válasza:
én a combomról nem szedem le sosem,mert nekem is szőke...felesleges szerintem...a térdemet még leszedem,de följebb nem...nekem is volt itthoni gyantakészülékem,de csak a lábszáramat bírtam vele leszedni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!