Otthoni szőkére festésnél mire figyeljek, hogy jó legyen az eredmény?
Hajfestésben tapasztaltakat kérem, hogy írjanak tippeket, tanácsokat! Ilyen színű hajat szeretnék:
A természetes hajszínem ennél sötétebb, az a "gyerekkorban szőke voltam de már nem" típusú hajam van, szóval kicsinek világosszőke volt aztán fokozatosan sötétedett az évek során és ma már senki se mondaná szőkének, de nem is az a szép gesztenyeszín, ami az igazi barnáknak van. Szóval ilyen a hajam és vettem egy ilyen festéket:
El lehet ezzel érni, hogy természetesnek hasson az eredmény? Kell félnem attól, hogy természetellenes szín jön ki, zöld vagy narancssárga?
Szerintem jobban járnál, ha fodrászhoz mennél, annyira nem vészes egy fodrász. Amúgy próbáld meg milyen lesz, de a világos árnyalatokat nagyon nehéz szépen megcsinálni, főleg magadnak otthon sötétebb hajon.
Nekem sötétbarna/fekete hajam van, és semmelyik otthoni festék sem fogja meg. Én világos vöröset akartam, mondanom sem kell SEMMI nem látszott a hajamon a festés után. A fodrász szépen leszivatta és pontosan olyanra festette, amilyenre akartam.
2-3 havonta szerintem ez simán megér 4000 ft-ot, hogy ne egy olyan árnyalattal járkálj hetekig, ami nem is igazán tetszik.
Ez a belle coloros szín nem lesz világos, sőt nem annyira, mint a J. A.-nak.
Neki eredetileg világosbarna haja van (nekem is!), és nekem most pont olyan van, mint neki, de én hamuszőke 9.1 es festéket vettem rá, ami csak középszőkére világosította ki.
Szerintem te sötétszőke vagy ( a leírásod szerint seszőke sebarna) és simán megpróbálkozhatsz egy Wellaton 9.1 vagy 8.1 sel. Vagy a belle color hamvas szőkéivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!