Melírozni szeretném a hajam. A melírsapkás változat vagy a fóliás könnyebb? Könnyű elrontani vagy egy laikusnak is fog menni szerintetek? Ha valaki profi az ügyben leírná nekem pármondatban mire figyeljek oda.
Jól értem, h te akarod saját magadnak melírozni? Remélem nem.
Amúgy a fóliás az sokkal jobb mint a melírsapka.
De nem hinném, hogy egy olyan ember aki ehhez nem ért, az annyira jól tudná ezt csinálni. A melírozás nem olyan mint egy egyszerű hajfestés. Valamennyire azért konyítani kell a dologhoz. Ha mégis laikus keze alá adod magad, akkor figyeljetek arra, hogy jól becsomagoljátok a hajat a fóliába, de mégse annyira hogy összenyomjátok. Nem tudom milyen lesz a melírszín, de ha szőke, akkor még jobban oda kell figyelni. 22/L/fodrász
Szőkét szeretnék a barna hajamba. Én is parázok hogy elrontják.Csak jóval olcsóbb szerintem ha így csinálom.
Mennyibe kerülne fodrásznál kb ez a művelet?
Hát lehet hogy meg győztél kedves f/22. :)
Esetleg valaki tudna ajánlani nekem Pesten OLCSÓ fodrászt
Reméltem, hogy sikerül meggyőzni :)
Viszont a Pesti dologban nem tudok segíteni, mert nem ott élek. De barátnőid közül biztos jár valaki olcsóbb fodrászhoz. :) 22/L
Köszi a válaszaidat majd körbe kérdezek.
Remélem találok valakit akit megtudok fizetni.
Ha már gazdag nem vagyok legalább szép legyek
:) :) :)
Nekem is fontos lenne hogy kevés pénzből meg oldjam ezt a kérdést.Szerintem se olyan nehéz.De ki tudja majd kiderül mi lesz mert most már tuti ne megyek fodrászhoz.
Nincs rá keret.Majd meg írom hogyan sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!