Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon pattanásos vagyok mit...

Nagyon pattanásos vagyok mit tehetek?

Figyelt kérdés
már nagyon sok mindent kipróbáltam de semmi nem hatott,tele van pattanással az egész arcom..valami házi praktika?

2013. nov. 3. 19:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Tejtermékek kerülése, paleolit étrend. Szalicilsav tartalmú készítmények használata, aszpirinmaszk, DM Holt tengeri maszk 250 Ft. (Totes Meer maske). Lassar paszta 400 Ft gyógyszertárból, gyógyszertári 3 %-os szalicilsavas krém :30 gramm vazelin + 1 gramm szalicilsav összekeverve, 350 Ft, nagy területre is kenhető egész éjszakára. Holt tengeri fürdősó DM-ben is lehet kapni 1,5 kg 1000 Ft alatt.

A Balea holt tengeri maszk nagyon durván hat azonnal. 250 Ft és 4-6 alkalommal elég.

2013. nov. 4. 10:40
 2/3 k.veronika199 válasza:
Szerintem ha már mindent kipróbáltál érdemes bőrgyógyászhoz fordulni mert lehet allergia és ezzel a rengeteg krémmel lehet többet ártasz mint használsz!
2013. nov. 4. 17:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Aknenormin tabletta...kb 5-6 hónap és soha többet egy pattanásod sem lesz...nekem bevált :-)
2013. nov. 16. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!