Nagyon pattanásos vagyok mit tehetek?
Figyelt kérdés
már nagyon sok mindent kipróbáltam de semmi nem hatott,tele van pattanással az egész arcom..valami házi praktika?2013. nov. 3. 19:53
1/3 anonim válasza:
Tejtermékek kerülése, paleolit étrend. Szalicilsav tartalmú készítmények használata, aszpirinmaszk, DM Holt tengeri maszk 250 Ft. (Totes Meer maske). Lassar paszta 400 Ft gyógyszertárból, gyógyszertári 3 %-os szalicilsavas krém :30 gramm vazelin + 1 gramm szalicilsav összekeverve, 350 Ft, nagy területre is kenhető egész éjszakára. Holt tengeri fürdősó DM-ben is lehet kapni 1,5 kg 1000 Ft alatt.
A Balea holt tengeri maszk nagyon durván hat azonnal. 250 Ft és 4-6 alkalommal elég.
2/3 k.veronika199 válasza:
Szerintem ha már mindent kipróbáltál érdemes bőrgyógyászhoz fordulni mert lehet allergia és ezzel a rengeteg krémmel lehet többet ártasz mint használsz!
3/3 anonim válasza:
Aknenormin tabletta...kb 5-6 hónap és soha többet egy pattanásod sem lesz...nekem bevált :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!