Nyáron kistőkítettem a hajam és hát eléggé tönkrement. Hogy hozzam rendbe?
Palettének a szőkéjére térj át,felváltva a szőkitős és a sima festék.
Mellé hajpakolás minden hajmosáskor,nekem a dm-es gránátalmás hajpakolás vált be,nagy tégelyben van,kb fél liter,800Ft körül van.Fehéres tégely,rajta gránátalma és feliratok.
Természetes hajápolókat tudok neked ajánlani ami nekem beváltak. Én hidrogéneztem a hajamat, hogy világosabb legyen, de tökéletesen tönkre tette a hajamat. 1 év alatt sikerült lenövesztenem, fél év alatt nőtt 12 cm amióta figyelek rá.
Ricinus olaj: Patikában tudod megvenni kb 600 Ft-ért és sokáig elég. A lényege, hogy sokig fent legyen és rakj r egy zuhanysapit, hogy melegen tartsa. Kevésbé fog töredezni a hajad, mert ez mélyen belemegy a hajadba és regenerálja azt. Nem utolsó sorban serkenti a a hajnövekedést.
Kókuszolaj:1800 Ft egy kg de elég egy félévig. Szintén regenerál, és az új hajad egészségéről is gondosodik.
Gyömbér és olíva olaj: Lereszeled a gyömbért, kifacsarod a levét és ugyanannyi olíva olajat adsz hozzá mint amennyi gyömbér lé összegyűlt. ezt felviszed a tövekbe és a végére tehetsz a fent említett olajokból :)
Remélem neked is beválik, nekem teljesen egészséges hajam lett. Egy életre megtanultam, hogy a hajam nem játék :)
Sehogy, így jártál.A festés már nem fog rajta segíteni, új hajat kell növesztened, ami nincs roncsolva. Következésképp..növeszd le..
Örülj neki ha nem kell levágni. Több ismerősömnek a szőkítéstől annyira tönkrement a haja, hogy egészen rövidre kellett vágni. Azóta szép hosszú természetes színű haja van mindegyiknek.
Szóval, ha csak a festés, színezés, pakolások maradtak, akkor így jártál.
Fokozatosan vágasd le a töredezett részt (sajnos muszáj..)
Emellett olajos pakolások: kókuszolaj, olívaolaj, argánolaj. Tehetsz bele egy kis mézet/tojást is.
Nekem 2 szőke festés után lett szörnyű a a hajam, azóta megfogadtam, hogy sohaaaaaaaaaaa többet:D
Ha lassan nő a hajad: ricinusolaj, panthenol, vitaminok, bhingraj olaj, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!