Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek? Tönkrement a hajam.

Mit tegyek? Tönkrement a hajam.

Figyelt kérdés
Mindig nagyon vékonyszálú hajam volt, és ráadásul gyorsan is zsírosodott. 2 éve bedaueroltattam, aminek az lett az eredménye, hogy bár pár hónapig erősnek látszott, de amikor kezdett lenőni és kiegyenesedni, akkor már nem volt szép. Ezután mégegyszer bedaueroltattam, de ettől már nagyon tönkrement. Ez volt másfél éve. Aztán úgy döntöttem, hogy többször nem csináltatom meg, hanem lenövesztem a töredezett, csúnya részét. Most használok ricinusolajat, szedek kovaföld tablettát, és már kb a fölső 10 centi egészséges. Ez azt jelenti, hogy ott olyan, mint előtte volt. Tehát vékony, a fejemhez lapul és semmi tartása sincs. Sohasem vasaltam, nem is festettem. Mit tehetnék ez ellen? Ha copfba kötöm, akkor az egész olyan vastag, mint a hüvelykujjam. Tudom, biztos örököltem, de semmi módszer sincs ez ellen? Nem lehetne javítani a helyzeten? Úgy irigylem azokat akiknek dús, hullámos, vastagszálú hajuk van, és akkora kontyot tudnak csinálni, mint egy teniszlabda. Járt már valaki ebben a cipőben? Nektek mi segített?
2012. nov. 6. 16:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel tényleg nem tudsz mit tenni, daueroltathatod vagy tupírozhatod, így többnek hat, de hosszútávon még jobban tönkreteszed velük.

Felrakathatsz esetleg póthajat, de az iszonyú drága és szintén nem tesz jót a saját hajadnak. A legokosabb, ha megpróbálod elfogadni.

2012. nov. 6. 16:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Én is ettől félek. Semmiképp nem teszek fel póthajat, az nem lenne természetes. Hajhab vajon mennyit segítene?
2012. nov. 6. 16:33
 3/4 anonim ***** válasza:
szegénykém én megértelek nekem is szar vékonyszálú szőke hajam van :S hát azt csinálom,hogy dúsító sampont használok(Lorealosat) meg mellé néha Lorealos száraz hajra való méhpempős vagy milyen balzsamot mert sokszor gubancos a hajam(sok mindent csinálok,hogy dús legyen és összegubancolódik pl: a masszírozgatástól) meg néha rakok rá Taft 5-ös erősségű dúsító habot vagy Niveásat hajszárításkor fejjel lefelé szárítom sokáig meg fésülködés is fejjel lefelé mindennap kb ennyi még annyit ha úgy érzed nagyon lelapul dőltsd előre a fejed és masszírozd át alaposan(csak vigyázz ettől néha begubancolódik)
2012. nov. 8. 20:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok, kipróbálom ezt a masszírozgatást. Második, talán a ricinusolaj sokat segítene neked is, ha még nem próbáltad, érdemes. Most tele vagyok babahajszálakkal, amik pár év múlva már hosszúak lesznek:) Jelenleg mást nem tehetek, mint hogy türelemmel várok.
2012. nov. 8. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!