Sajnos az éveken át tartó gyakori szőkítés és vasalás miatt teljesen tönkrement a hajam és egy elborult hangulatomban hajvágóval letoltam 2mmesre, hogy újra egészséges lehessen. Úgyhogy most kopasz vagyok. Mit tegyek?
Mindenki mondja, hogy nem is annyira rossz, de minél hamarabb jó lenne ha visszanőne, mert annyira nem érzem így jól magam.. sőt.. :S
Kérlek adjatok tanácsot, mit tegyek, hogy gyorsítsam a hajam növekedését? Ricinus olaj tényleg olyan jó?
Előre is köszi a válaszokat! :)
26/L
Neked bánfi hajszex lenne most csak jó, azt a fejbőrbe kell belemaszírozni. Ricinushoz haj kell, az meg neked nincs :P
Egyébként meg türelem, türelem, türelem.
Kipróbálom mindkettőt, most úgysincs sok macera vele!
Hihetetlen h 3napja már fésű sem kell...
Köszi a válaszokat! :)
Jó ezt olvasni! 25-30 cm, az átlagos 12-nél klasszisokkal jobb eredmény! Ügyes vagy! :)
Azt szeretném kérdezni, hogy mennyi idő után tudtál úgy elmenni fodrászhoz, hogy tudjon is kezdeni a hajaddal valamit? Úgy értem, h valami rendes hordható frizurát mennyi idő után tudtál hordani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!