Haj szőkítés othon. De hogyan?
Figyelt kérdés
szeretnék házi praktikákkal szőkíteni hajamon...azt hallottam hoy valahogy lehet...ha tudtok saját tapasztalatot is írjatok!szőkésbarna hajam an ha ez számít..2012. júl. 24. 22:11
1/4 anonim válasza:
Oxi és szőkítőpor, házi praktikával soha a büdös életben nem leszel szőke!
2/4 anonim válasza:
először csak pár tincset válassz ki olyan helyen ahol nem szembetűnő, a hajad alsóbb rétegeiben. a többi hajadat csatold el, hogy ne zavarjon. egy jó nagy darab alufóliát tépj le, arra tedd rá a kiválasztott hajtincset és egy festőecset segítségével kend be a kiválasztott szőkítővel. hatóidő letelte után mosd le, láthatod az eredményt.
szerintem a legjobb szőkítő:
palette deluxe blond ultra intensive lightener
ez kevéssé roncsolja a hajad és szépen szőkít
3/4 anonim válasza:
Van egy spray, ami nekem bevált. Henna plusz szőkítő spray. Szépen szőkített bár lett egy kis vöröses árnyalata :)
4/4 lauka05 válasza:
Szerintem meg ne szőkítsd otthon a hajad mert azért elég "veszélyes".Pl. ha nem tudod eleve a sorrendet hogy hogy kell hányas oxival rákenni akkor könnyem megeshet hogy fogod 12% es oxival rákened a tövére aztán szépen letörik a tövétől a hajad..Bízd szakemberre vagy legalább kérj pontos tanácsot hozzáértőtől.Amúgy fodrász vagyok azért okoskodok itt:) Ha akarod privibe segítek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!