Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Haj szőkítés othon. De hogyan?

Haj szőkítés othon. De hogyan?

Figyelt kérdés
szeretnék házi praktikákkal szőkíteni hajamon...azt hallottam hoy valahogy lehet...ha tudtok saját tapasztalatot is írjatok!szőkésbarna hajam an ha ez számít..

2012. júl. 24. 22:11
 1/4 anonim ***** válasza:
10%
Oxi és szőkítőpor, házi praktikával soha a büdös életben nem leszel szőke!
2012. júl. 24. 22:31
 2/4 anonim ***** válasza:

először csak pár tincset válassz ki olyan helyen ahol nem szembetűnő, a hajad alsóbb rétegeiben. a többi hajadat csatold el, hogy ne zavarjon. egy jó nagy darab alufóliát tépj le, arra tedd rá a kiválasztott hajtincset és egy festőecset segítségével kend be a kiválasztott szőkítővel. hatóidő letelte után mosd le, láthatod az eredményt.

szerintem a legjobb szőkítő:

palette deluxe blond ultra intensive lightener

ez kevéssé roncsolja a hajad és szépen szőkít

2012. aug. 3. 11:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Van egy spray, ami nekem bevált. Henna plusz szőkítő spray. Szépen szőkített bár lett egy kis vöröses árnyalata :)
2012. aug. 3. 12:23
 4/4 lauka05 válasza:
Szerintem meg ne szőkítsd otthon a hajad mert azért elég "veszélyes".Pl. ha nem tudod eleve a sorrendet hogy hogy kell hányas oxival rákenni akkor könnyem megeshet hogy fogod 12% es oxival rákened a tövére aztán szépen letörik a tövétől a hajad..Bízd szakemberre vagy legalább kérj pontos tanácsot hozzáértőtől.Amúgy fodrász vagyok azért okoskodok itt:) Ha akarod privibe segítek:)
2012. aug. 17. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!