Nagyon tönkrement az arcbőröm (pattanás, mitesszer stb) Mit tehetnék, hogy jobb legyen a helyzet?
Pattanásos bőröm van. Sok féle kenőcsöt,tonikot, arclemosót stb. készítményeket használtam,de semmi nem használt eddig. Elkezdtem őket nyomkodni... persze béna voltam, és a körmöm nyoma is ott maradt sebesen.
Eddig zsíros volt a bőröm,a sok kenceficétől már kiszáradt.
Mit tehetnék, hogy kicsit szebb legyen ????
17 éves vagyok. Kozmetikushoz nem nagyon szeretnék menni.Egy életre el akarom felejteni a nyomkodást(mégha ő szakszerűen is csinálja) ezt most nagyom megjártam ...
A bőrgyógyász lehet jó ötlet, ha nem kapok más tanácsot.
hiába mész bőrgyógyászhoz, ad rá krémet, ennyi.. amúgy ne foglalkozz a sebhelyekkel, egyszer úgyis meggyógyul!én rettentnően sokat noymkodom az arcom, milliószor sebzett, és varas lett, stb. mégis meggyógyult!
ha nem akarod nézni a gennyes pattanásaidat, 2módja van: kozmetikus nyomkodja ki, vagy te!
Nincs olyan krém, vagy akármi, amitől gyorsan helyrejönne!
Vannak hámlasztó krémek, amiktől leszárad a pattanás. Na de a mitesszerek?! hát azok csak nyomkodás hatására tisztulnak ki a bőrből. úgyhogy ne foglalkozz a sebhelyekkel, illetve annyiban csak, hogy a mostaniakkal ne foglalkozz, ott van,kséz, nygi, elmúlik! 17 évesen még viszonylag gyorsan regenrálódik a bőr, 19éves korodra nyoma se lesz,még akkor sem,ha mély! Hidd el ,ki fog egyenlítődni a bőröd még!
Most meg arra koncentrálj, hogy nyomkodd őket óvatosan!
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!