A kozmetikus után hogy lehet megnyugtatni a bőrömet?
általában nem érdemes bekenni aznap semmivel sem mert a kozmi úgyis rak rá nyugtató pakolást vagy krémet.
Én mindig a hét végefelé megyek,pont ma voltam:)) így hétfőig mikor kezdődik a suli már megnyugszik.
HA nagyon sokat nyom ki akkkor semmise húzza le a pirosságot egy nap alatt, szerintem nem kéne hozzányúlni aznap. Egy alapozót mindenfélekéépppen készíts be !
de amúhy gyulladáscsökkentő: a kamilla(szálas teából készült főzettel borogatni ), levendula(vagy illóolaj formájában hígitva!! vagy szintán szálasteás főzet) , neogranormonnal vagy sudocreammel is lehet kenegetni a pirosabb foltokat, de amúgy nekem ezek nem soakt szoktak segíteni ,mivel havi szinten járok így már sokkal szebb az arcom és csak miteszereim vannak ,viszonylag hamar gyógyul:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!