Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A kozmetikus után hogy lehet...

A kozmetikus után hogy lehet megnyugtatni a bőrömet?

Figyelt kérdés
Sziasztok kedden egy órára megyek a kozmetikushoz most megyek elöször hogy kinyomkodja a miteszereimet meg a pattanásimat stb. :) Azt mondták utána 2 napig tiszta piros lessz az arcom :S és muszáj mennem suliba szoval nem tudtok valami nyugtató hatású "akármit" az arcomnak hogy reggelre ne legyen piros?? :) köszönöm elöre is :D
2012. márc. 2. 17:29
 1/5 anonim ***** válasza:

általában nem érdemes bekenni aznap semmivel sem mert a kozmi úgyis rak rá nyugtató pakolást vagy krémet.

Én mindig a hét végefelé megyek,pont ma voltam:)) így hétfőig mikor kezdődik a suli már megnyugszik.

HA nagyon sokat nyom ki akkkor semmise húzza le a pirosságot egy nap alatt, szerintem nem kéne hozzányúlni aznap. Egy alapozót mindenfélekéépppen készíts be !

de amúhy gyulladáscsökkentő: a kamilla(szálas teából készült főzettel borogatni ), levendula(vagy illóolaj formájában hígitva!! vagy szintán szálasteás főzet) , neogranormonnal vagy sudocreammel is lehet kenegetni a pirosabb foltokat, de amúgy nekem ezek nem soakt szoktak segíteni ,mivel havi szinten járok így már sokkal szebb az arcom és csak miteszereim vannak ,viszonylag hamar gyógyul:)

2012. márc. 2. 18:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Az én vendégeim nem szoktak napokig pirosak lenni. Kérdezd meg tőle, hogy a te bőrtípusodra mit ajánl.
2012. márc. 2. 18:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Az enyémek sem,egy normális kozmetikus ad is krémet rá.
2012. márc. 3. 05:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszike mindenkinek :)
2012. márc. 3. 09:25
 5/5 anonim ***** válasza:
amúgy szerintem vagyis nekem szokott adni nyugtató krémet ami lenyugtatja :)
2012. márc. 3. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!