Nem jártam még kozmetikusnál, arckezelése után mennyi ideig gyógyul a bőr?
Holnapra be vagyok jelentkezve, gondolom utána kicsit pirosabb lesz a bőrünk, vagy sebes..nekem egyik ismerősöm legalábbis ezt mondta.
Viszont nekem szombat vasárnap munka van, amiről most szóltak, és nem szeretnék ilyen arcbőrrel egész nap emberek közt lenni.
Lemondjam és inkább menjek a jövő héten? Vagy egy nap alatt mennyit regenerálódik?
Köszi előre is:)
20l
Hát ez attól is függ mennyire vagy pattanásos, tehát menyi nyomkodni való van.
Ha nem sok, akkor másnap már alig látszik valami, viszont ha sok a patid, mondjuk mint most nekem, akkor egy hét amíg begyógyul kb. Da ha rendesen kenegeted, akkor lehet csak 3-4 nap.
Régen mikor nem volt pattanásom, nem is lett sebes a bőröm kezelés után egyáltalán.
Sajnos már nem ez a helyzet. :-(
Fránya fogamzásgátló. Ha ezt tudtam volna, soha nem kezdem szedni.
Köszi, hogy írtál:)
Nekem szerencsére pattanás az arcomon nemigen szokott már lenni(inkább a hátamon), viszont nagyon mitesszeres, pedig elég sokféle dolgot próbáltam már rá.
Amikor kozmetikai kezelésre megyek, akkor szinte az összes miteszert eltávolítja a kozmetikusom. Attól függ, hogy mennyire van begyulladva, ha eléggé és sok váladék szerű bigyó jön ki, akkor eléggé begyullad. Nekem mindig 3 féle pakolást tesz fel, plusz arcbőr maszírozást is csinál; ezzel elősegíti a keletkezett sebek gyógyulását. Otthon én is kenem gyulladás csökkentő krémmel, szárító krémmel, plusz kecsketejes citromfüves gyógyszappannal. Így 3-4 nap alatt jelentősen csökken a gyulladás. Ha nagyon látszanak a sebek, akkor bőrszínű kenőccsel bekenegetem azokat a területeket, ahol nagyon gyulladt, így suliban nem lesz kellemetlen.
17/F
Köszönöm neked is:)
Akkor viszont lehet csak lemondom és megyek a jövőhéten, mert szombat-vasárnap hosstesskedem és ott azért tényleg nem lenne jó sebes arccal lenni, mikor mindenki tök szép meg minden.
Nincs mit! :)
Hát akkor tényleg mond le, mert szombat-vasárnapra biztos nem gyógyul be. :(
Lemondtam, jófej volt a nő, úgy vettem le, hogy inkább még örült is neki,hogy eggyel kevesebb vendége lesz holnap:)
Megyek jövő hétvégén:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!