Hogyan növesszem vissza a hajam? Mennyi idő kell hozzá?
A fodrászok többsége általában mindig más hajat készít, mint amilyet kérünk. Legjobb, ha veszel otthonra egy fodrászollót és megkéred az anyukádat vagy barátnődet hogy vágjon egy picit a végéből, vagy tényleg egy nagyon jó fodrászhoz kell menni, akiben megbízhatsz.
Nemrég én is növesztettem a hajam köldökig érő volt a célom, amit sikerült elérnem rövid idő alatt. DM-es hajvitamint szedek, csalános sampont használok (amibe rozmaring illóolajat csepegtetek). Hajmosás végén csalános hajöblítőt használok és minden nap masszírozom a fejem. Kipróbáltam a ricinusolajat is. Sok mindenkinek bevált növesztésre, nekem sajnos nem.
Ne aggódj, hamar vissza fog sűrűsödni a hajad és ha ápolod, serkented a növekedését, akkor a hossza is gyorsan visszanő.
Rengeteg tippet találhatsz a hajnövesztéshez ebben a naplóban, én is tőle vettem az ötleteket: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!