Mit csináljak, hogyan növesszem vissza a szőrét? XD
Figyelt kérdés
A macskám füle és szem közötti sáv totálisan kopasz és egy hosszúszőrű macskáról van szó! Szóval nem csak hiányos hanem kopasz. Megyek majd vele macskakiállításra mit tegyek hogy visszanőjön? Egyébként oltott féregtelenített 4 hónapos kiscica atkái voltak de amikor elhoztam akkor kikezeltem és azóta kopasz. Mit csináljak?2010. szept. 6. 19:05
1/10 anonim válasza:
Mindenesetre jobb ha elviszed az orvoshoz. Ha télleg törődsz vele nem árt neki egy orvos. Amúgy lehet hormonhiány miatt, lehet boldogtalanság miatt is, de akár lehet ganátgéreg miatt is szőrhullás.
2/10 anonim válasza:
Kedves kérdező, örülök hogy neked ez ilyen vicces.
3/10 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy vicces lenne? Nekem van ettől a legnagyobb bajom. A macskámat egyáltalán nem érdekli. Én mindent megteszek hogy egészséges legyen, mindent megveszek neki, még a bélszín árban mért tápot is (1800Ft/400g). Szóval egyáltalán nem tertom viccesnek egy leendő tenyészmacskánál :S
2010. szept. 6. 20:23
4/10 anonim válasza:
Nezd meg, hogy biztosan nincs fullatkaja. Es nem allergias semmire. Egyebbkent, mennyire kopasz? Van rola fenykep?
Egyebbkent, borradir, es szemranckrem. Es eleszto. Marmint annak az etetese vele.
5/10 A kérdező kommentje:
Mi az hogy bőrradírt meg szemránckrémet etessek vele? Ez vmi vicc akar lenne???
2010. szept. 6. 21:29
6/10 anonim válasza:
Jaj, nem. Elesztot etess vele -_-! A borradir, es szemranckrem az kenegetesre. (Es nem etetesre, mint az eleszto.) sry.
7/10 hell-ikon válasza:
Szerezz be egy Aloe Vera-t és a foltokat kenegesd be a levágott levélből kijövő zselével.
Hirtelen csodát ettől sem kell várni, így is legalább 1-2 hét mire elkezd a szőr visszanőni.
Ha gondolod, még állatorvos véleményét is kikérheted róla.
8/10 anonim válasza:
Hát én nem tudom hogy használna-e, de ha tényleg élesztőt adnál neki, előtte nézd meg a neten, hogy milyet adj, vagy egyáltalán szabad-e.
Rémlik valami az olvasmányaimból, hogy a sörélesztő OK, sőt még buknak is rá a macsekok, de ez egy dolog. Jobb, ha magad nézel utána.
9/10 anonim válasza:
Az eleszto teljesen okes, es a benne levo vitaminok jot tesznek a szornek. Bar, nem mindegyik macska szereti.
10/10 A kérdező kommentje:
Akkor kipróbálom köszönöm :)
2010. szept. 7. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!