Nagyon elcsesztem a frufrum, mennyi idő alatt nő vissza?
Van itthon ritkító fésűm, mindig azzal szoktam vágni a hajam, de most megcsúszott a kezem és a 5 cm-es haj helyett 3 centis lett, a 7 centis helyett meg kb 5..
Mennyi idő alatt nő meg? Mit tudnék tenni, hogy egy kicsit gyorsabban nőjön? Nagyon gáz, most elcsatolom ha megyek valahová, itthon ki van engedve.
Előre is köszönöm a válaszokat :)
Köszönöm a válaszod, remélem igazad lesz!
Vmivel nem tudnék rásegíteni?
Visszanő néhány hét alatt, nyugi! Bár te tudod, mennyire gyorsan nő a hajad. Mert ismerek olyat is, akinek hátul rendesen nő a haja, elöl meg szinte semmit - erre hasonló eset kapcsán jött rá, mint te, hónapokig tartott lenövesztenie. :D Én meg nem győztem kéthetente vágni a frufrumat, olyan gyorsan nőtt. Szóval szerintem így nem lehet megmondani biztosra. :S
Esetleg azt tudom javasolni, hogyha sok hajad van, és annyira nem tömött még a frufrud. akkor hátulról vegyél előre még egy réteg hajat, és azt vágd hosszabbra a frufrudnál. Nem néz ki teljesen tökéletesen, de jobb a semminél. :D
Meg nem tudom, hogy bírod eltűzni, mert ilyen kis haj könnyen kicsúszik a csatokból, szerintem keress egy szélesebb hajráfot, az odafogja, és ha jól teszed fel, még égnek sem áll sehol. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!