Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek a hajamra, hogy ne...

Mit tegyek a hajamra, hogy ne töredezzen? Ja és a szőkeségét, hogy őrizhetném meg?

Figyelt kérdés

2013. aug. 27. 13:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Szőkíted a hajad? Ha igen, akkor amellett töredezni fog a hajad, mert iszonyatosan káros, szárítja, égeti a hajat, ezáltal nagyon rossz lesz a szerkezete és töredezni fog. Ajánlani tudom a Gliss Kur Ultimate Repair termékcsaládod. A pakolása iszonyatosan jó. Minden nap hajvégápolózd és hajmosások előtt olajos hajpakolást javasolok, pl. kókuszolaj, olívaolaj, lenmagolaj, argánolaj, mandulaolaj nagyon jó. Ne használj hajszárítót és óvatosan bánj vele vizesen. A hajvasalót és a hajsütőt is mellőzd. 3 havonta egy pár centis frissítővágás sem árt.
2013. aug. 27. 13:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) Igen már fél éve szőkítem, és elég rossz lett. Gondolkoztam azon, hogy vissza festem és HairClinic-et szedni.
2013. aug. 27. 13:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Az lenne a legjobb, ha visszafestenéd az eredeti hajszínedre, vagy egy hasonló árnyalatúra. A barátnőm is 3 évig szőkítette és ahogy visszafestette barnára, ő is észrevette, hogy rengeteget javult a haja. Puha lett neki és nem is töredezett annyira. Szóval tényleg jól járnál vele. Revalid helyett én egy olcsóbb hajvitamint tudnék ajánlani. Dm-ben lehet kapni. Das Gesunde Plus Haar Vital Komplex a neve. 1000 alatt megvan és 2 havi adag van benne. Én ezt szedem és 1 doboz után hihetetlenül megindult a hajnövekedés, elállt a hajhullásom pár hét alatt és a körmöm is nagyon erős lett.
2013. aug. 27. 14:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. És serkenti a hajnövekedést? Tudom, hogy vissza kell festeni, de nagyon sajnálom :((
2013. aug. 27. 22:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem serkentette. Hihetetlennek hangzik, de 2,5-3 centiket nőtt tőle a hajam. 1 doboz után kezdett hatni, 2 dobozt szedek be egy kúra alatt, majd 2 hónap szünet. De azt is hozzá kell tenni, hogy teljesen egészséges hajam van, folyamatosan vágatom, ápolom és egészségesen táplálkozom. Nem tudom, hogy szőkített hajon hogy segít, meg hogy mennyit fog töredezni közben, de tényleg nagyon jó ez a kapszula. Remélem, hogy neked is beválik.
2013. aug. 28. 06:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Vissza festem, és meglátom..
2013. aug. 28. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!