Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy őrizhetném meg a hajam...

Hogy őrizhetném meg a hajam szépségét és egészségét szőkén? Imádom ezt a hajszint, de a hajam tönkremegy tőle.

Figyelt kérdés
Most barna vagyok, de igy nem igazán értem jól magam.A szőkités viszont tönkretette a hajam, szálkás volt és nem is nőtt.Azóta ez megváltozott, de én még is szőke szeretnék lenni.
2012. jan. 31. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:

ricinusolaj táplálja a hajat és erősíti,azt érdemes lenne esetleg kipróbálnod,ha jól tudom 2-3hetente kell 1x alkalmazni,amikor ezt a pakolást csinálod nem kell külön balzsam,de máskor használj balzsamot van külön szőke hajra,és ha sütővassal/hajvasalóval formázod akkor használj hővédőt,vagy csökkentsd a használatát max heti 2 alkalomra(de akkor is ajánlott a hővédő)

ezenkívül utánanézhetsz különböző pakolásoknak és havonta 1x-2x megcsinálhatod:)

remélem segítettem:)

2012. jan. 31. 22:12
 2/4 anonim válasza:

Kallos latte hajpakoló krém:

[link]

Ez a legjobb balzsam (mert én balzsamnak használom), amit eddig haszáltam, nagyon jó puha lesz tőle a hajam ....

2012. febr. 1. 10:46
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat ki fogom próbálni!
2012. febr. 1. 15:00
 4/4 anonim ***** válasza:
A ricinust nem két-3 hetente kell alkalmazni, főleg nem roncsolódott szőke hajnál, hanem minimum hetente egyszer. Ja és ne lepődj meg ha nehezen jön ki, elvégre olaj, lehet hogy 3x is kell újrasamponoznod mikor már érzed hogy nem olajos.
2012. febr. 1. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!