Hogyan őrizhetném meg bőröm fiatalságát?
20 éves vagyok, és még mindig vannak pattanásaim. persze már sokat javult a bőröm kamaszkoromhoz képest. Nem is ez a legfőbb probléma, hanem hogy fakó, élettelen a bőröm. Nincs egy germészetes pírja. Csak sminkkel tudok életet adni neki. A bőrhibák miatt: mitesszer, pattanás, olyan arcápolókat használok, amik szárítják a bőrt. Nagyon sokféle terméket kipróáltam már: neutrogena, garnier, loreal, nivea...azonban egyiknél sem éreztem, hogy tartós hatása lett volna. Mitöbb egy idő utána mindegyikhez hozzászokott a bőröm és már nem hatott annyira a krém. Ha havonta más terméket használok, úgy hatásosabb.
Milyen olyan krémet ajánlatok, vagy melyik termékcsaládot, ha a bőrhibáimtól szeretnék megszabadulni, de azt is szeretném, hogy szép, friss legyen a bőrőm és hogy ne legyen káros hatással a bőrre, vagyis ne öregedjen miatta korábban.
előre is köszi a válaszokat
tojásfehérje + zsírpapír.
fogod a tojásfehérjét,felvered,aztán kis ecsettel bekened a zsírpapírt,amit az arcodhoz igazítasz,majd rányomod ,és átkened az arcodon a papírt.
tépj le kis darabokat,h kb egész arcodat befedje.
hagyd 20-30 percig rajta,aztán mosd meg jó alaposan.
reggel ,vagy már rögtön utána vár a csodás bőröd.
amúgy énis használtam sok ilyen reklámozott sz@rt,de egyik se használt.
minden reggel kentem a fejem alapozóval,aztán púder...
most meg ezt használom.
tegnap este próbáltam ki először,reggel alig hittem a szememnek. a miteszereim alig látszódtak áhh.csodás érzés volt.
sok sikert neked ;)
ha van vmi változás majd írd ide :)
kíváncsi vagyok rá :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!