Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan őrizhetném meg bőröm...

Hogyan őrizhetném meg bőröm fiatalságát?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, és még mindig vannak pattanásaim. persze már sokat javult a bőröm kamaszkoromhoz képest. Nem is ez a legfőbb probléma, hanem hogy fakó, élettelen a bőröm. Nincs egy germészetes pírja. Csak sminkkel tudok életet adni neki. A bőrhibák miatt: mitesszer, pattanás, olyan arcápolókat használok, amik szárítják a bőrt. Nagyon sokféle terméket kipróáltam már: neutrogena, garnier, loreal, nivea...azonban egyiknél sem éreztem, hogy tartós hatása lett volna. Mitöbb egy idő utána mindegyikhez hozzászokott a bőröm és már nem hatott annyira a krém. Ha havonta más terméket használok, úgy hatásosabb.

Milyen olyan krémet ajánlatok, vagy melyik termékcsaládot, ha a bőrhibáimtól szeretnék megszabadulni, de azt is szeretném, hogy szép, friss legyen a bőrőm és hogy ne legyen káros hatással a bőrre, vagyis ne öregedjen miatta korábban.

előre is köszi a válaszokat

2009. jún. 17. 21:28
 1/3 anonim ***** válasza:

tojásfehérje + zsírpapír.

fogod a tojásfehérjét,felvered,aztán kis ecsettel bekened a zsírpapírt,amit az arcodhoz igazítasz,majd rányomod ,és átkened az arcodon a papírt.

tépj le kis darabokat,h kb egész arcodat befedje.

hagyd 20-30 percig rajta,aztán mosd meg jó alaposan.

reggel ,vagy már rögtön utána vár a csodás bőröd.

amúgy énis használtam sok ilyen reklámozott sz@rt,de egyik se használt.

minden reggel kentem a fejem alapozóval,aztán púder...

most meg ezt használom.

tegnap este próbáltam ki először,reggel alig hittem a szememnek. a miteszereim alig látszódtak áhh.csodás érzés volt.

sok sikert neked ;)

ha van vmi változás majd írd ide :)

kíváncsi vagyok rá :)

17/L

2009. jún. 17. 22:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, ez nagyon jól hangzik, ki fogom próbálni. Viszont ez azért macerás. És szerintem naponta szükséges tisztítani az arcomat, mert nagyon sok szennyeződés rakódik rá. Te naponta fogod használni?
2009. jún. 17. 22:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Ilcsi kozmetikumok www.ilcsi.com
2009. jún. 18. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!