Hogyan őrizhetem meg a hajam egészségét?
Figyelt kérdés
A hullámos és a göndör között van és nagyon hülyén áll ha nem vasalom ki viszont a vasalástól szinte már teljesen tönkre ment.:/ annyira száraz lett hogy kb már kifésülni se tudtam.mivel mell alá érő volt vágattam belőle most váll alá ér.de nem akarom hogy megint annyira szétszárítsam de kiengedve akarom hordani.valami tipp?:/2011. júl. 21. 13:57
1/2 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy milyen hajvasalót használsz, és az sem, hogy milyen hőfokon. Nekem is ilyen hajam van, szoktam én is vasalni - 170 fokon. Kicsit tovább tart, de nem teszi tönkre. Ha lehetséges, hajmosás után ne használj még hajszárítót is, amikor teheted, hagyd megszáradni, és utána vasald. Használj vitalizáló hajpakolást. Azt hiszem hajspray formájában is lehet kapni - így csak vasalás után befújod, és sokkal szebb a fénye is.
Nem tudom, hogy fested-e is emellett, de a kettő együtt már tényleg sokat árthat.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm.:)
befesteni meg már nem is merem..
2011. júl. 22. 00:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!