Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan őrizhetném meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan őrizhetném meg a pillanatot?

Figyelt kérdés
Vannak dolgok, amik olyan könnyen elszállnak a fejemből, pedig pont a legszebbek. Egy érintés, egy srác megnyugtató hangja, egy mondat és az az keltette érzelem... Szeretném elkapni ezeket, mint egy repkedő pillangót. megfogni. és őrizni magamban. Ezt hogyan lehet? Nektek sikerül?
2013. máj. 18. 22:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
naplót nem írsz *.* :)?
2013. máj. 18. 22:48
 2/11 A kérdező kommentje:
A naplóírás nem tökéletes. Lehet, emlékeznék rá, de nem tudnám már érezni... :(
2013. máj. 18. 22:49
 3/11 anonim ***** válasza:
Fényképező gép.
2013. máj. 18. 22:50
 4/11 anonim ***** válasza:
fejre szerelhető kamera :D
2013. máj. 18. 22:51
 5/11 anonim ***** válasza:
:)
2013. máj. 18. 22:53
 6/11 A kérdező kommentje:
Inkább FEJBE*
 7/11 anonim ***** válasza:
én azt szoktam, h egy adott időszakomban mindig ugyanazt a számot hallgatom, ami épp a legjobban jellemzi, és később, akár hónapokkal később is, amikor meghallom, ugyanaz az érzés fog el
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha tényleg fontos, akkor magától megmarad. :) Nekem volt egy srác, akivel a kapcsolatunk minden apró részletére emlékszem még a mai napig, pedig már fél éve vége... Ugyan csak 2 hónapig volt köztünk valami, de akkor is minden megmaradt. Ahogy hozzámért, ahogy megölelt, még az is, ahogy rám nézett. :) És még úgy érzem is, amit akkor éreztem. Vagy ha elsétálok azon a helyen, ahol együtt voltunk, akkor is beugrik, hogy mit éreztem akkor, ott vele. Egyébként nem ilyen jó a memóriám, de a fontos dolgok megmaradnak, hidd el. :) Amire emlékezned kell, arra emlékezni fogsz és az érzelmek is jönni fognak vele.

Mellette én blogot is írok, azt is vissza szoktam olvasgatni, illetve a beszélgetéseket akár Facebook-on és az sms-eket és a mai napig ugyan azokat az érzéseket váltják ki belőlem. :) Szóval szerintem megmarad magától. :)

2013. máj. 18. 23:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Pont azáltal taszitod el, hogy akarod. De ez már filozófiai kérdés.
2013. máj. 18. 23:05
 10/11 anonim ***** válasza:

ezek maguktól v megmaradnak v nem

ez amit te akarsz, az olyan, hogy nem megjegyzed, hanem az magától megmarad, valakinek elég ha ilyen beállítottságú

azért nem biztos, hogy ez mindig annyira jó, mert más is az ember fejében marad, nekem ez a legnagyobb bajom N

2013. máj. 18. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!