Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy őrizhetném meg a bátorság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy őrizhetném meg a bátorságomat a találkozásig? 22F

Figyelt kérdés

Van egy lány(17é) akivel találkozni fogok pár nap múlva. Én kérdeztem meg akar-e és igent mondott. Akkor még bátor voltam, de alapjába véve félénk természetű vagyok és emiatt napról-napra fogy a bátorságom.

Sok randin voltam már, de mindig ugyan ez zajlott le bennem és párat le is mondtam vagy amikor a másik félnek jött közbe valami megnyugodott a lelkem :(

Motivációm van, mert csóknál többet is ígért, de ettől még nyuszi maradok.

Írnátok néhány apró trükkök amik elterelik a gondolataim?:)

2011. júl. 26. 11:19
 1/2 Smartguy86 ***** válasza:

A félelem nagy úr! Mondhatni hatalom! Mit gondolsz, miért retteg annyi ember munkába menet, vagy miért mennek csak bűnügyi hírek a TV-ben? Hogy rettegj. Ha te már egy randitól is rettegsz, akkor máshogy állsz mindenhez, ez látszik is rajtad és természetes következmény, hogy a randi rossz lesz, vagy elmarad. Ez egyszerűen abból fakad, hogy az elméd önvédő! Megvédi magát attól, amitől fél. Ha te félsz a magasságtól, nem fogsz felmászni egy 30 emeletes ház tetejére...

Szóval ne rettegj a randitól, mert azzal rontod el egyedül! Legyél vidám, hogy mehetsz, és hogy elérted, hogy mehess! Légy magadra büszke! Ez az egész lényege. Aki büszke, azt nem fogja a félelem!

"Aki sose adja fel, az legyőzhetetlen."

2011. júl. 26. 11:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen, hajrá!;)

Szerintem menj el futni, picit vezesd le a feszültséget, a randi előtt is nyugodtan, utána lényegesen nyugodtabb leszel.

Hallgass olyan zenét, ami felpörget! Vagy menjetek olyan helyre, ahol lesz időd picit lenyugodni, úgyértem ne egyből beszélgetni kelljen, mert akkor lehet, hogy zavarotokba nem jut úgy eszedbe semmi, viszont mikor már oldódtok akkor igen! ;)

Hajrá, ügyes vagy! Minden rendben lesz! ;)

Egyébként én is ilyen vagyok, és tudom, hogy nem azon múlik, hogy hányszor randizik az ember, hanem minden egyes új embernél előjön ez a zavarban levés :) Ezért jó ha "valahol" picit megismerjük egymást és utána már nem leszünk zavarban ilyen fojtogató mód!

:)

2011. júl. 26. 11:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!