Hogyan őrizhetném meg a hajam formáját edzés után is?
Figyelt kérdés
Hetente egyszer szoktam hajat mosni, nem is tenne neki jót ha gyakran csinálnám, és időigényes is. Elég göndör a hajam, nem egyenletesen ezért csavarókkal szoktam szárítani, amitől szép. Balett órára viszont össze kell, hogy fogjam, és még nem találtam rá ideális módot. Ha kontyban van, akkor elnyomódik és már nem lesz loknis. Ha lófarokba fogom, akkor meg nagyon apró göndör lesz. Tudom, hogy úgyis leizzadok, de talán van valami módszer rá, hogy mi a legkímélőbb hajfeltűzési mód? Ami tart is, mert forogni nem lehet kibontott hajjal.2013. ápr. 16. 14:56
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!