Szerintetek szép vagyok? (lent kép)
itt van rólam egy kép: [link]
nincsen túl sok önbizalmam.persze mondták már hogy szép vagyok megminden de mégis elég félénk vagyok ha egy fiú közeledik hozzám.
15/L
Szal, hogy a kérdésre válaszoljak, sztem szép vagy,de a fru-fru nem a legelőnyösebb, mert kerek az arcod.
Sztem csináltass más fru-fru-t ilyen féloldalasat...na inkább linkelek:
Am tény hogy van egy kis ego-d, dehát ebben korban aki szép,és akadnak udvarlói szinte majdnem mindenki ilyen..
Az a lényeg h ne alázd meg aki nincs olyan szép mint te, mert az már nem kicsit egoizmus!
De sztem ha lesz normális családod, férjed, gyerekeid, akk majd változik ez.
18/L
tőlem tehetitek
akkorát fogok röhögni ha felteszitek
na ott még többen fogják látni. (Y)
egoista pcsa
Na, akkor lesz egy off meg egy on :)
Off: mostanàban àllandoan ilyen kérdésekbe botlik az ember, "juuj, szép vagyok? " Egy tanàcs, az osszes pasinak aki vàlaszolni akar: irjàtok, hogy igeeeeen, nagyon!!! El nem tudjàtok képzelni micsoda jo napot okozhattok a delikvensnek :) ( nem kell pszichologia szak, hogy ràjojjunk, ha itt leirkàljuk hogy dede, szép vagy, ez az alanynàl egy pozitiv visszacsatolas)
On: nem vagy csunya, sot, de - màr bocsi- én 28 vagyok, és fiatalabbnak nézek ki mint Te...Ezzel a hulye "pandaszemet festek magamnak" stilussal kb 24 nek tunsz...De, mégegyser, nem vagy csunya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!