Szerintetek szép vagyok? (lent kép)
itt van rólam egy kép: [link]
nincsen túl sok önbizalmam.persze mondták már hogy szép vagyok megminden de mégis elég félénk vagyok ha egy fiú közeledik hozzám.
15/L
MÁR ÍRTAM AZ ELŐBB,20:29-ES VOK.
NA ÉN MÁR NEM TUDOM H MOST EZT CSAK KITALÁLTAD (MÁRMINT A BARÁTNŐS SZTORIT) VAGY EZ AZ IGAZSÁG...DE HA TÉLLEG BÁNOD, TÖRÖLD A KÉRDÉSEDET, AMÍG NEM MENTIK LE A KÉPEKET...
AM MEG HA IWIW-EN VAGY ILYESMIN IS FENT VAN A CSAJ KÉPEKKEL BÁRKI LESZEDHETI..
KÉRJ BOCSÁNATOT AZ ANNÁTÓL, HA MEGBOCSÁJT, MEGBOCSÁJT, HA NEM HÁT NEM... IGAZÁBÓL ASSE TUDJUK H KI Ő, HOL LAKIK SEMMIT. SENKI NEM FOG VELE TALÁLKOZNI AZ UTCÁN ÉS MEGISMERNI... HA MEG IGEN NAGY CUCC... TE MONDTAD H VAN EGY KIS EGÓJA...AZ ALAPÁLLAPOTBAN LÁTSZIK BÁRKIN...
SZAL SZTEM TÖRÖLD A KÉRDÉST ÉS RENDEZD ANNÁVAL.
HA MEG MINDEN KAMU, AKKOR VÁLTOZZ MEG! AMÍG NEM KÉSŐ!
ÉN NEM ÍTÉLGETLEK, HOGY MILYEN IDIÓTA STB VAGY..AZZAL NEM MENNÉNK SEMMIRE...A LÉNYEG, H NE A MÚLTRA TEKINTS, DE AKKOR A VÁLTOZÁSOD LEGYEN RADIKÁLIS, KÜLÖNBEN MINDEN NORMÁLIS EMBER ELHAGY, CSAK OLYANOK LESZNEK KÖRÜLÖTTED, MINT TE MAGAD...
Huu, aztjo *****, de szemetek vagytok :D :D :D :D
Ennyire nem volt " gàz" ez az egész kérdés, szerencsétlen otthon màr a harakirin gondolkodhat :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!