Szerintetek szép vagyok? (lent kép)
Figyelt kérdés
itt van rólam egy kép: [link]
nincsen túl sok önbizalmam.persze mondták már hogy szép vagyok megminden de mégis elég félénk vagyok ha egy fiú közeledik hozzám.
15/L
2009. okt. 30. 19:22
11/135 anonim válasza:
Szerintem meg helyes kis csaj vagy, jól nézel ki. A hajad meg... ahh, nagyon jó, és milyen szép hosszú...
Ha ehhez még egészséges szerénység is párosul(tehát ha nem vagy elszállva magadtól, mint a mai tizenévesek nagy többsége), akkor teljesen rendben vagy.
19/L
12/135 anonim válasza:
Szerintem átlagos. Ez az erős szemkihúzás vagy hogy hívják nem jön be. 15/F
15/135 A kérdező kommentje:
2009. okt. 30. 19:47
16/135 anonim válasza:
Te neked nincsen önbizalmad akkor én a kínai császár vagyok.. Ezt a képet azért raktad fel hogy halljad milyen szép vagy tökéletes. Amúgy telejesen átlagos csaj vagy. 17 F
17/135 anonim válasza:
én írtam a 2. választ, és egyetértek azzal aki előttem írt most :D
18L
18/135 anonim válasza:
Előttem szóló megmondta...
Még valami: mindkét képről egy dolog hiányzik: mosoly.
19/135 anonim válasza:
Szerintem segg szád van. Kiállnak a fogaid vagy mi? Olyan bénán tartod, mintha a fogaid miatt nem tudnád normálisan bezárni.
20/135 anonim válasza:
Szerintem ari kis csajszi vagy,csinos!Ne legyél félénk,mert nincs semmi okod rá!Jól nézel ki és nekem a hajad is tetszik!
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!