Miért járnak az emberek szoláriumba ah egyszer tudják hogy sugárzik?
Ezt nem értem, hogy már többször bizonyítva van hogy káros sugarai vannak, bőrrákot okozhat, de egyszerűen nem érdekli őket...
Főleg hogy a terhes nők, meg a szoptatós anyák is bejárnak nem beszélve a tinilányokról...
Fontosabb nekik egy barnább bőrszan mint az egészségük, esetleg az életminőségük? Mert egy rákos élete nem fenékig tejfel, a sugarak meg ki tudja még mit okoznak...
Az emberek mégis járnak...Miért?
nos igen, a napozás és a szoláriumozás bizonyítottam öregíti a bőrt. egyébként maga a napsugárzás (bár nem vagyok szakértő, de ennek utánanéztem), a szolihoz hasonlóan túladagolható, így lesz a napszúrás. ez pedig sugárbetegségnek számít, olyan mint amikor radioaktív anyag van a közeledben, és ettől kapsz sugárbetegséget. a tünetek is megegyeznek: hányinger, hányás, émelygés, fejfájás, levertség, gyengeség.
ezen kívül erős rákkeltő hatása is van (ugyebár sugárzás, nem vicc), így alakul ki nagyon hamar a melanoma, tehát a bőrrák. a sugárzás éri a test felszínét, és a sejtek reagálnak rá.
összefoglalva se a napozás, se a szolizás nem kívánatos, akkor se, ha valakinek barna bőre van. több féle rákos elváltozás alakulhat ki, de különösen veszélyes a vertikális irányba növekedő melanoma, ami az egyik leggyorsabb rákfajta, néhány hónap alatt totálisan végez az áldozattal. nagyon hamar áttéteket képes, fájdalmas és szomorú halálhoz vezet.
Ez olyan: Az emberek cigiznek, hiába tudják, hogy rosssz. Az emberek isznak, egyéb káros dolgokat csinálnak, hiába tudják, hogy rossz. Úgy vannak vele: Kit érdekel?
Jah, és egyébként, ha már minden egyes káros dolgot figyelembe vennénk, az utcán is csak maszkban járkálnánk, stbstb.
BAsszus elmész bőrgyógyászhoz és 2-3 hét alatt rendbehozza a bőröd, de ha 2 hetente besugározod a fejed akkor ne csodáld ha pár évtizeddel elöbb fogod majd kutatni a legjobb ránctalanítókrémeket...
A kedvencem "Tönkreteszem magam/cigizek az én tüdőm/piálok az én agyam az én mája/játékfüggő vagyok...másnak ahhoz mi köze?" Ez tényleg a kedvencem, annyira nincs érve aki ezt mondja, hogy csak azt tudja mondani a többieknek, hogy zsarjatok le és úgy teszem tönkre magam ahogy akarom...
Gratzulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!