Barna hajból szeretnék otthon igazi szőkét varázsolni. Melyik hajszínezőt, szőkítőt ajánljátok?
Szia:)
Vannak drágább szőkítőporok,amikről azt írják,hogy ápol meg jobban kiszedi persze tényleg drágább 5000fttól kezdődik.
Én 200ftért veszek kallost és kitudtam szőkíteni vele ugyanúgy feketéről. Full szőke lettem mivel barna hajad van szerintem neked elég egy 3%os 40-50percig celofánba csomagolva de közbe nézegesd is mennyire szedi ki. Nyilván,ha szép színt szeretnél meg kell ismételned többször de ne azonnal!!!! hanem napok,hetek múlva.
Fejbőrödhöz ne érjen és használj utána hajpakolást ugyanannyi ideig 40 percig. Mivel a barna nem olyan vészes és ha eredeti hamar kijön szerintem neked elég 2 szőkítés aztán vehetsz egy hajszínezőt,amivel te választod ki a neked tetsző színt,de vigyázz mert az is szőkít általában 2-4 árnyalatot. Szóval figyelj a hatóidőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!