Esküvő után sokan levágattátok a hajatokat rövidre?
22 éves vagyok és most most tavasszal volt az esküvőm.
Hát középig érő hosszú hajam volt.
Anyukám és a két nővérem is mindig azzal traktáltak, hogy miért nem vágatom le jó rövidre. Esküvő után Ők is egyből levágatták, mert sokkal praktikusabb és kezelhetőbb. Amikor pedig majd jön a gyerekáldás akkor még hasznosabb. Végül tegnap rászántam magam és megkértem tesómat - aki fodrász - hogy vágjon nekem rövid hajat. Nagyon fiús hátul felnyírt hajam lett. Anyukám szerint sokkal nőiesebb és asszonyosabb vagyok rövid hajjal.
Esküvő után levágattátok Ti is a hajatokat? Volt aki megbánta?
#23: ha azért vágattad le, mert úgy neked jobban tetszik, akkor oké. Hajadon lánynak is lehet rövid haja. Nem ez a gond, hanem az, ha azért vágatod le, mert "úgy illik" és "asszonyosabb".
Én tuti nem akarnék asszonyosnak kinézni.
A pasiknak a hosszú haj tetszik, persze legyen ápolt, mert ha ápolatlan, akkor taszító, és tényleg jobb a rövid.
Nem hinném, hogy létezik olyan férfi, akinek ne tetszene egy ápolt, hosszú haj. Sokkal nőiesebb. Eszembe sem jutna megválni a szép, dús, hosszú, természetes szőke hajamtól, azt tartom magamon a legszebbnek és a zöld szememet.
# 25/25
Ez nem általánosítható, hogy a pasiknak a hosszú haj tetszik. Az én férjemnek is az jön be, ha nagyon rövid a hajam. Kinek ez, kinek az... Az lehetséges, hogy a férfiak többsége a rövid haj mellett voksolna. De ne felejtsük el, hogy iszonyú vagány hajakat lehet csinálni rövid hajból. Kihívóbb és szexibb tud lenni ám! :D
OFF: Bocs az offert, de miert pontoztak le az utolsot? Elkepzelhetö, hogy ö meg nem latott szexvid hajat, vagy miert kene mindenkinek szexinek latni a rövid hajat?
(En irtam korabban, nekem szemelyesen hosszu hajam van a ferjem kivansagara, de jobban tetszene rövidebb, legalabbis igenyem lenne a valtozatossagra.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!