Hogy lehet, hogy sokan a saját hajukat nem tudják levágni?
nem is értem én sem hogy a sok-sok fodrász miért is nem magának vágja.. az ostobák :D
bakker, ilyen kérdést... gratulálok hozzá. miért is nem te ácsolsz tetőt, hisz csak szöget, meg gerendát kell hozzá venni :D
Persze, látjuk, hogy hol van vége a hajunknak és az ollót is megtudjuk fogni, sőt még vágni is tudunk vele. Csak nem biztos, hogy ugyanakkorát.. és elég gáz, ha utána nem ugyanakkora a hajad és akkor mehetsz fodrászhoz, hogy hozza rendbe amit elcseszt*l és az akkor tényleg sokat veszítesz a hosszából.
Én nem járok túl gyakran fodrászhoz, csak max. 3-4 havonta vagy még ritkábban. Szerintem egy évben 3-4 alkalommal megengedhetem azt a luxust, hogy elmenjek fodrászhoz.
Nekem pl. lépcsőzetes a hajam, ezt magamnak levágni elég nehéz lenne, hiszen nem látom annyira magamnak. Még nővérem sem merte bevállalni, pedig jó a kézügyessége, simán rábíznám, de félt, hogy elrontja. Most növesztem a hajam és nem akartam fodrászhoz menni, ezért néhány hete életemben először vágtam egy picit a hajamból, úgy 3-4 mm-t. Elég is volt. Nagyon féltem, hogy rossz lett. Nem gáz, de látszik, hogy nem fodrász vágta.
Legközelebb inkább megyek fodrászhoz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!