Szerintetek a szoláriumozott bőr vagy a fehér bőr a szebb?
Figyelt kérdés
Elég fehér bőrű vagyok ezért arra gondoltam hogy elmegyek szoláriumba, mivel a nap nem fog le. L/202013. júl. 12. 13:33
1/10 anonim válasza:
Mindenkinek más áll jól. Nekem is fehér a bőröm, úgyhogy elmentem párszor szoláriumba, hogy legyen egy kis alapszínem napozás előtt, mert nem akartam leégni. Valamiért én barnább bőrrel szebbnek érzem magam, szerintem nekem ez áll jobban. Ez személyfüggő.
2/10 anonim válasza:
Nekem sokkal jobban áll a fehér bőr, semmi pénzért nem mennék szolizni. Ha apon lebarnulok, akkor oké, de máshogy nem kell a barnaság.. Mellesleg napon se nagyon barnulok, szóval hófehér vagyok télen nyáron.
3/10 anonim válasza:
A fehér bőr sokkal elegánsabb,stílusosabb külsőt kölcsönöz,ezerszer jobb mint az agyonszolizott vagy esetleg barnítókrémtől tündöklő egyének bőre.
4/10 anonim válasza:
fehér,főleg hogy a legtöbben túlzásba esnek,és úgy néznek ki mintha a kedves szülő a csirke helyett őket rakta volna a sütőbe
6/10 anonim válasza:
Szerintem is szebb a fehér bőr. Pláne, hogy szolitól a legtöbben inkább sárgák lesznek, mint barnák..én is nagyon fehér bőrű vagyok, de így szeretem..amikor lebarnulok kicsit is alig várom, hogy "fakuljak":D szoliba meg tényleg nem mennék, az biztos..
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Csak az a baj hogy így nem vagyok magammal megelégedve így fehér bőrrel, csúnyának látom magam. Ráadásul már mások is tettek megjegyzést a fehér bőrömre.
2013. júl. 12. 16:50
8/10 A kérdező kommentje:
Szőke hajszínem van.
2013. júl. 12. 16:51
9/10 anonim válasza:
Szerintem a szolizott bőr szebb. Ha elszeretnél menni,menj el.Sokkal szebb hatása lesz a bőrödnek.
10/10 anonim válasza:
Szerintem szép a fehér bőr.Nekem is az van és imádom..Szerinted a magyar modelleknek miért kell fehéreknek lennie?:) Mert az a szép!De,ha nem tetszik a bőr színed akkor kend be barnító krémmel.Az bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!