Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek a szoláriumozott...

Szerintetek a szoláriumozott bőr vagy a fehér bőr a szebb?

Figyelt kérdés
Elég fehér bőrű vagyok ezért arra gondoltam hogy elmegyek szoláriumba, mivel a nap nem fog le. L/20
2013. júl. 12. 13:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek más áll jól. Nekem is fehér a bőröm, úgyhogy elmentem párszor szoláriumba, hogy legyen egy kis alapszínem napozás előtt, mert nem akartam leégni. Valamiért én barnább bőrrel szebbnek érzem magam, szerintem nekem ez áll jobban. Ez személyfüggő.
2013. júl. 12. 13:40
 2/10 anonim ***** válasza:
74%
Nekem sokkal jobban áll a fehér bőr, semmi pénzért nem mennék szolizni. Ha apon lebarnulok, akkor oké, de máshogy nem kell a barnaság.. Mellesleg napon se nagyon barnulok, szóval hófehér vagyok télen nyáron.
2013. júl. 12. 13:46
 3/10 anonim ***** válasza:
57%
A fehér bőr sokkal elegánsabb,stílusosabb külsőt kölcsönöz,ezerszer jobb mint az agyonszolizott vagy esetleg barnítókrémtől tündöklő egyének bőre.
2013. júl. 12. 15:35
 4/10 anonim ***** válasza:
57%
fehér,főleg hogy a legtöbben túlzásba esnek,és úgy néznek ki mintha a kedves szülő a csirke helyett őket rakta volna a sütőbe
2013. júl. 12. 15:52
 5/10 anonim ***** válasza:
57%
A fehér,természetes bőrszín.
2013. júl. 12. 16:14
 6/10 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem is szebb a fehér bőr. Pláne, hogy szolitól a legtöbben inkább sárgák lesznek, mint barnák..én is nagyon fehér bőrű vagyok, de így szeretem..amikor lebarnulok kicsit is alig várom, hogy "fakuljak":D szoliba meg tényleg nem mennék, az biztos..
2013. júl. 12. 16:14
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Csak az a baj hogy így nem vagyok magammal megelégedve így fehér bőrrel, csúnyának látom magam. Ráadásul már mások is tettek megjegyzést a fehér bőrömre.

2013. júl. 12. 16:50
 8/10 A kérdező kommentje:
Szőke hajszínem van.
2013. júl. 12. 16:51
 9/10 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem a szolizott bőr szebb. Ha elszeretnél menni,menj el.Sokkal szebb hatása lesz a bőrödnek.
2013. júl. 13. 06:13
 10/10 anonim válasza:
Szerintem szép a fehér bőr.Nekem is az van és imádom..Szerinted a magyar modelleknek miért kell fehéreknek lennie?:) Mert az a szép!De,ha nem tetszik a bőr színed akkor kend be barnító krémmel.Az bőven elég.
2013. júl. 26. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!