Szerintetek a barna vagy a fehér bőr szebb, szexybb, nőiesebb?
Ma már a napbarnított. Az agy mosott pláza macsekoknak, meg a "sztároknak" a hatására a gyagyás nők ezt másolják.
Jó üzlet a solisoknak. Alapjában véve ők szponzorálták anno erősen a napbarnított bőr szépségét azóta is tart a reklámjuk ereje.
Ma is és régen is az úri világban, csak a parasztok voltak barnák. Az Angol királynőt sem láttad soha lepörkölve.
Mindig jobban megnézem a fehér bőrt, mint a barnát, de persze ha természetes, akkor a barna is szép, de mindig a hófehér bőr marad a kedvencem.
17/L
Háát.. Majd szülinapomra azt kérem had láthassam lepörkölve az angol királynőt! :D
Am énis hófehér párti vagyok, de sokan mondták h szolizzak vagy valami, merthogy nagyon fehér vagyok..
Hát biztos nem Brazil őseid vannak:))
Lehet te is úri ősökkel rendelkezel.
Az én nagyapám pl. gróf volt.Fehér a bőröm és nem is égetgetem magam. Nyáron sem fekszem a napon nem értem eberek, hogy tudják ott pörkölni a testüket.
Az utána bekövetkező bőr daganatokról nem is beszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!