Milyenek a Pearl Nails zseléi? Konkrétan az ice blue, a cover pink és a fehér színűje érdekel (a francia vagy a sima fehér a szebb? ), könnyű velük dolgozni, jó minőségűek?
Teljesen amatőr vagyok, csak szeretném a saját körmömet magamnak megcsinálni, a körmösöm, akihez jártam Pearlt használt és nagyon szerettem, mert sose levegősödött és nem töredezett szemben a crystal nails-sel, ami 2 hét után kettétört 3 körmömön is :S
Francia körömhöz melyik színtelen építőt ajánlod? Fehérből azt fogom venni amit ajánlottál. A pinkből az újabb cover pink soft 2011-et használod? Az természetesebb színű, mint a másik, nem látszik nagyon, ha lenő?
Köszi előre is a segítséget!
Franciához én rózsaszínt használok: alapnak fiber pinket, fedőnek hard gélt. A cover soft 2011 nagyon világos, azt csak akkor vedd meg, ha a sajád körömágyad is világos színű. Viszont azt úgy a legjobb használni (a hard gélt is), hogy szobahőmérsékletű. Akkor nem annyira "kemény", szépen lehet teríteni.
De miért nem akarsz körmöshöz járni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!