A barna bőr szebb mint a fehér?
Szerintem sokkal szebb a barna bőr...
Nem tudom elfogadni magam fehér bőrrel és tök rossz,
hogy nem lehetek barna bőrű...
Jó!Van szolárium meg ilyenek,de az meg olyan mű és
egyből levágják,hogy szolis vagy...A napozás,meg úgyis kikopik!!!
A mai világba meglátnak egy fehér bőrű embert és "pff de undorító" !!!
"A mai világba meglátnak egy fehér bőrű embert és "pff de undorító" !!!"
Akkor igen csak elvagy tévedve, kisanyám! :D
Nekem a világos bőr jobban tetszik.
szia!
Én magyarként nem szeretnék egyáltalán barna bőrű lenni. Fehér bőrűnek születtem, legyek is az. Van elég barna bőrű ember. Persze, nyáron barnulok valamicskét, de még ez is sok néha.
Én fehér bőrű vagyok, de sz,rok azokra akiknek nem tetszik a fehér bőröm. :D
Így születtem, fehér bőrrel, nem utálhatom magam azért amilyen vagyok és aminek születtem.
Szoli nekem nem ajánlott. Napozás talán, de inkább maradok fehér bőrű. Nekem jobban tetszik. Szép a barna bőr is, szép a fehér bőr is, és a sárga is(tudod kínaiaknak sárgásabb a bőrük:) ). Mindegyik szép, mert az TE vagy. Tudom, ezt most nehéz lesz felfogni, amíg ezt te sem vallod be saját magadnak. Amíg nekem mondták én sem hittem el. Hidd el, fogadd el, vagy ha akarj változtass rajta de csak is mértékkel. De inkább először azt ajánlom, hogy fogadd el magad úgy ahogy vagy.
A természetünk ellen lehet harcolni, de sokszor nem érdemes, mert csak újabb harcokba rángatjuk magunkat,és így sosem lesz kiút. ezért írom azt, hogy előbb fogadd el magad. Mert ha így változtatsz magadon, akkor sokkal jobban fogsz tetszeni magadnak akárhogy is nézel ki.
Nekem egyébként igaz hennával festett, de fehér a bőröm zöld a szemem és vöröses barna hajam van. És meg vagyok vele elégedve így. Inkább arra gondolok, hogy kitűnök valamivel.
Én is kreol bőrű vagyok :)
Szerintem ez azért jobb,mert télen is viszonylag barna vagyok és ha beteg vagyok akkor egy kicsivel sápadtabb leszek,de még mindig barna. Ellenben ha a fehér nyáron is fehér néha ijesztő télen,hogy elveszik a hóban (barátnőm :D)
De minden bőr szép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!